Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2016-08-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 196 x 15 mm
Vikt
643 g
SAB
uFk
ISBN
9789127445420

Caminando 3 Lärobok inkl. ljud

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-08-08
573
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Caminando är läromedelsserien som förmedlar kunskaper i spanska med stor autenticitet. Caminando står för trygghet och kvalitet i klassrummet och innehåller allt dina elever behöver för att lära sig spanska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Caminando 3 Lärobok inkl. ljud
 2. +
 3. Caminando 2 Lärobok fjärde upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Caminando 2 Lärobok fjärde upplagan av Elisabet Waldenström, Ninni Westerman, Åsa Bretz, Åsa Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 1146 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Caminando 3 Lärobok inkl. ljud. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  Fox, 25 januari 2022

  Boken fungerar utmärkt även för självstudier. Gott om extra övningar på webben både när det gäller ordförråd och grammatik. Självdiagnoser med facit efter varje kapitel. Kapiteltexterna finns översatta till svenska. Vissa ord skulle nog behövt stå i ordlistan, men de kanske förekom i de tidigare böckerna. Å andra siden ger det ju träning i att slå i lexikon.

 2. Värd pengarna
  Katharina, 24 september 2020

  Visst är boken dyr. Men det känns att den gjordes med omsorg och kunskap så att den förmedlar det den skall utan att man som läsare tappar glädjen. Roligt att på köpet får lära sig ett om annat om den spansktalande världen som är så mycket större än enbart Spanien. Ett klart plus är nätövningarna samt ljud- och filmfilerna som hjälper att fördjupa sina kunskaper på ett lekfullt sätt och vågar sig till och med på grammatiken som serveras i små lätt förståeliga portioner. Genom att det är bild ... Läs hela recensionen

 3. Lätt lära Spanska
  Pekka Edvin Siira, 22 januari 2018

  Mycket bra bok att lära sig världspråket spanska på. Utmärkta praktiska dialoger med övningar och med facit så att man kan rätta direkt efter övningarna.

Visa alla 3 recensioner