Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2016-07-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
219 x 158 x 14 mm
Vikt
377 g
ISBN
9789127446120
Yoga i lågstadiet

Yoga i lågstadiet

(1 röst)
Övrigt Svenska, 2016-07-08
369
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Yoga i lågstadiet är ett verktyg som kan hjälpa dig som pedagog att skapa lugn och arbetsro i klassrummet. Materialet är lätt och smidigt att komma igång med och använda då alla övningar är skapade utifrån att kunna användas i och bakom bänken, utan att förändra i klassrumsmiljön. Med yoga i lågstadiet får barnen möjlighet att släppa stress och öka sin fokus och koncentration.

Materialet består av 20 kort med positioner/övningar, en handledning och en plansch. Tanken är att du som pedagog kan leda yogan med hjälp av korten eller att barnen kan använda korten själva. I handledningen får du information om vad som kan vara bra att tänka på innan ni sätter igång och hur du kan gå tillväga för att med hjälp av korten introducera yoga. Här finns också en plansch med alla övningar att sätta upp som inspiration i klassrummet. Alla övningar finns även som digitala bilder att använda till exempel med projektor eller en interaktiv skrivtavla.

Skaparen av materialet, Filippa Odevall, är grundare av Skolyoga som är ett socialt företag som integrerar yoga på förskolor och skolor genom att utbilda pedagoger i yoga och ledarskap. Läs mer på www.skolyoga.se. Licenstid: 5 år
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga i lågstadiet
  2. +
  3. Yoga i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Yoga i förskolan av Filippa Odevall (Övrigt).

Köp båda 2 för 738 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Yoga i lågstadiet