Massor av pocketfynd
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
PREST-serien
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2017-06-14
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ekström, Catharina (form)
Illustratör/Fotograf
Maja Modén
Dimensioner
300 x 220 x 20 mm
Vikt
704 g
SAB
Qcb
ISBN
9789127446755
Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap : Teori, praktik, bedömning

Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap : Teori, praktik, bedömning

Spiral Svenska, 2017-06-14
556
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Teori, praktik och bedömning i Hem- och konsumentkunskap

I den här boken får du som är lärare i Hem- och konsumentkunskap en grundlig genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. I boken får du förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet och koppla detta till de praktiska momenten. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6. Boken innehåller även ett terminsupplägg och kopieringsunderlag på bedömningsmatriser samt övningar och uppgifter till eleverna.
Digitalt extramaterial

Eleverna har även tillgång till digitala övningar som ligger gratis under Extramaterial. Till boken medföljer en lärarwebb där bilder och kopieringsunderlag finns tillgängliga för visning på interaktiv skrivtavla.

Författaren

Maria Hagblad arbetar som hem- och konsumentkunskapslärare i Sala kommun. Hon är även ämnesspanare för Lärarnas Riksförbund.

En bok i PREST-serien


PREST-serien är ett samlat material med handledningar där du som är lärare i något av de praktisk estetiska ämnena får en omfattande genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. Handledningarna ger förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet samt ger tips och upplägg på hur du kan koppla dessa med de praktiska delarna. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6.

Teknisk beskrivning

Lärarhandledning (webb) är en webbplats där du hittar lärarhandledningen i PDF-format och även annat digitalt material. Produkten används online via en personlig inloggning.

Du behöver internetuppkoppling och Acrobat Reader. Fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Andra generellt förekommande programvaror kan behövas beroende på vilket material som ingår.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap : Teori, praktik, bedömning
  2. +
  3. Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedömning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedö... av Matilda Åhall (spiral).

Köp båda 2 för 1127 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Lärarens guide till Hem- och konsumentkun...