Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
PULS
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2017-02-03
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Dolmak, Anita (form) / Mikkonen, Hilkka (foto) / Persson Gode, Karin (foto)
Illustratör/Fotograf
Micaela Favilla, Eva Melhuish
Dimensioner
298 x 220 x 14 mm
Vikt
806 g
SAB
uU,uO
ISBN
9789127446946
PULS Förskoleklass Lärarbok med lärarwebb

PULS Förskoleklass Lärarbok med lärarwebb

Spiral Svenska, 2017-02-03
349 812 Du sparar 463 kr!
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
PULS Förskoleklass innehåller allt du behöver för undervisning i samhälle, natur och teknik, enligt den nya läroplanen för förskoleklass. PULS Förskoleklass består av en lärarbok, en arbetsbok, fyra samtalsbilder, en högläsningsbok och en lärarwebb. Här finns ett rikligt och varierat material som ger dig inspiration till att tillsammans med dina elever utforska och beskriva företeelser och samband i samhälle, natur och teknik.

Lärarbok med lärarwebb
I Lärarboken hittar du allt du behöver för undervisning i samhälle, natur och teknik enligt det centrala innehållet för förskoleklass. Här finns: Inledning med pedagogiska grundtankar, det centrala innehållet och syftestexterna i läroplanen för förskoleklass och ett förslag på hur du kan planera ett års undervisning i samhälle, natur och teknik. Innehållet i Lärarboken är uppdelad i tre delar:

* Samhälle med arbetsområdena: Skolan, Kompisar, Regler, Här bor jag, Min familj, Familjer förr i tiden, Här bor vi, Trafik, Yrken, Miljö, Viktiga dagar, FN-dagen och barnkonventionen.
* Natur med arbetsområdena: Årstider, Höst, Vinter, Sommar och Tema vatten.
* Teknik med arbetsområdena: Vad är teknik? Det rullar, Det snurrar, Det flyger faller och svävar, Jag är en robot. I varje del finns förslag på inspirerande start, samtal, faktaläsning, undersökningar, experiment, lekar, skapande, sånger och filmer, och det finns kopieringsunderlag till alla arbetsområden.
Arbetsboken

Arbetsboken innehåller en eller två arbetsuppgifter till varje arbetsområde i lärarboken. Uppgifterna är varierade och befäster elevernas kunskaper på ett lättsamt och roligt sätt. Arbetsbokens sidor finns som digitala bilder på lärarwebben, för gemensam genomgång i gruppen.
Högläsningsbok Hela året med Tellus och Luna
I högläsningsboken finns 15 berättelser om Tellus och Luna som går i förskoleklassen Citronen. Berättelserna inspirerar till samtal och skapar lust att veta mer om dinosaurier, uppfinningar och mycket mer. Förslag till samtal utifrån berättelserna finns på lärarwebben.

Samtalsbilder
Samtalsbilderna består av fyra årstidsbilder som visar samma skogsområde under de olika årstiderna. På baksidan finns en förteckning över vilka växter och djur man ser på bilden och förslag på några frågor att samtala om. Bilderna finns både i tryckt och digital form.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. PULS Förskoleklass Lärarbok med lärarwebb
  2. +
  3. PULS Förskoleklass Arbetsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt PULS Förskoleklass Arbetsbok av Hilkka Mikkonen, Karin Persson Gode (häftad).

Köp båda 2 för 426 kr

Kundrecensioner

Bloggat om PULS Förskoleklass Lärarbok med lärarwebb