Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
PREST-serien
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-08-09
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ekströ, Catharina (form)
Illustratör/Fotograf
Maja Modén
Dimensioner
300 x 220 x 15 mm
Vikt
477 g
ISBN
9789127447707

Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedömning

Spiral, Svenska, 2017-08-09
531 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Teori, praktik och bedömning i Bild

I den här handledningen får du som är lärare i Bild en grundlig genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. I handledningen får du förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet och koppla detta till de praktiska momenten. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6. Handledningen innehåller även ett förslag på i vilken årskurs det passar bra att genomföra de olika momenten. I handledningen finns det kopieringsunderlag på bedömningsmatriser samt övningar och uppgifter till eleverna. Det finns även ett digitalt extramaterial på webben i form av övningar runt de centrala ord/begrepp. Du som lärare kommer även via en kod ha tillgång till bilder och texter från handledningen så att du kan förstora upp dessa som digitala storbilder.

Författaren

Matilda Åhall arbetar som bildlärare på en grundskola i Mölndal. Hon har varit med i arbetet med att ta fram Skolverkets bedömningsstöd i bild för åk 6.

En bok i PREST-serien


PREST-serien är ett samlat material med handledningar där du som är lärare i något av de praktisk estetiska ämnena får en omfattande genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. Handledningarna ger förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet samt ger tips och upplägg på hur du kan koppla dessa med de praktiska delarna. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedömning
  2. +
  3. Lärarens guide till idrott och hälsa : Teori, praktik, bedömning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärarens guide till idrott och hälsa : Teori, p... av Linda Persson, Åsa Rindstål (spiral).

Köp båda 2 för 1062 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Lärarens guide till Bild : Teori, praktik...