Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
ABC-klubben
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2017-05-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Wahlström, Karin (form)
Illustratör/Fotograf
Catharina Nygård
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
271 g
SAB
Fc
ISBN
9789127449039
ABC-klubben åk 2 Diamantjakten Läsebok På väg (inbunden)

ABC-klubben åk 2 Diamantjakten Läsebok På väg

Inbunden Svenska, 2017-05-11
229
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I materialet ingår läseböcker i olika nivåer för att ge en sammanhållen läsupplevelse för hela klassen. Det finns arbetsbok, läxbok och lärarhandledning. Läseböckerna finns också i digitalt format med intalat ljud. Arbetsbok Interaktiv bok IST ger dig användbara hjälpmedel på din interaktiva skrivtavla vid genomgångar och laborativt arbete inför elevernas arbete i sina arbetsböcker. De digitala böckerna och IST-materialen säljs som abonnemang här på webbsidan

Det här är den spännande berättelsen för årskurs 2!

ABC-klubben, barnen Asta, Bea och Cesar, kastas nu in i ett nytt äventyr. Läraren Olle har hittat på ett spännande projekt där en nalle ska skickas ut i världen med en lapp runt halsen: "Skriv tillbaka till klassen om vad nallen varit med om." Bea, som just kommit tillbaka från en utlandsresa, bestämmer sig för att skänka en av sina nallar till projektet och nallen placeras utanför skolgrinden. För sent får Bea veta att mamma har gömt mormors diamantring inuti just den nallen. Hon hade velat lura eventuella inbrottstjuvar under tiden de var borta. En jakt efter diamanten börjar. Regelbundet får ABC-klubben livstecken från nallen, men de ligger ständigt ett steg efter.
Läsebok A, B och På väg

Läseboken Diamantjakten finns i tre versioner. Böckerna innehåller samma berättelse, men A-boken har inte lika mycket text som B-boken. Den blå På väg-boken har minst textmängd och ökat bildstöd. Alla kapitel börjar och slutar på samma sidor i de olika versionerna.
Arbetsbok

I arbetsboken utvecklar barnen sin läsning och skrivning. Till texterna i läseböckerna finns läsförståelse- och skrivuppgifter där eleverna bl a tränar att skriva egna texter i de texttyper de mött i läseboken. Inom de första språkläremomenten övas alfabetisk ordning, ordbildning och stavning. Arbetsboken finns också som digitalt IST-material för interaktiv skrivtavla som hjälp för läraren vid genomgångar.
Läxbok

Till varje kapitel i läseboken finns en sida i läxboken. Eleven utvärderar sin läsning och föräldern återkopplar. Därefter följer uppgifter om innehållet i texten att lösa hemma.
Lärarhandledning

Lärarhandledningen inleds med en artikel om läsförståelse skriven av Barbro Westlund. Därefter följer en lättanvänd handledning med metodiska tips till kapitlen i läseböckerna och arbetsboken. Bland kopieringsunderlagen finns bl.a. arbetsblad som förenklar individualiseringen i klassrummet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ABC-klubben åk 2 Diamantjakten Läsebok På väg
  2. +
  3. ABC-klubben åk 1 Den magiska kulan Läsebok A

De som köpt den här boken har ofta också köpt ABC-klubben åk 1 Den magiska kulan Läsebok A av Mats Wänblad (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om ABC-klubben åk 2 Diamantjakten Läsebok På...