Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
PREST-serien
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2018-01-10
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ekström, Catharina (form) / Holm, Elin (foto) / Widén, Ludvig (foto)
Illustratör/Fotograf
Maja Modén
Dimensioner
297 x 217 x 12 mm
Vikt
448 g
ISBN
9789127449176
Lärarens guide till Slöjd : teori, praktik, bedömning

Lärarens guide till Slöjd : teori, praktik, bedömning

(1 röst)
Spiral Svenska, 2018-01-10
619
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I den här boken får du som är lärare slöjd en grundlig genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. I boken får du förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet och koppla detta till de praktiska momenten. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6. I handledningen finns det kopieringsunderlag på bedömningsmatriser samt övningar och uppgifter till eleverna. Via en unik kod på omslagets insida kommer du åt alla kopieringsunderlag som finns i boken om du vill visa dessa på digital storbild.

Kostnadsfritt extramaterial

Lärarens guide till slöjd fortsätter på webben! I extramaterialet finns kostnadsfritt extramaterial med elevövningar. För läraren finns bokens kopieringsunderlag i digital version.
Författarna

Elin Holm och Ludvig Widén arbetar på Kunskapsskolan i Norrköping och undervisar i slöjd och bild för årskurs 6-9. Elin är aretemeriterad förstelärare och arbetar för att driva utvecklingen av slöjd- och bildämnena inom Kunskapsskolan. Ludvig är en erfaren flippare av sina slöjdfilmer. Han driver Youtubekanalren Magister Slöjd och spelade in sina första filmer under 2011.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarens guide till Slöjd : teori, praktik, bedömning
  2. +
  3. Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedömning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedö... av Matilda Åhall (spiral).

Köp båda 2 för 1238 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Lärarens guide till Slöjd : teori, prakti...