Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
PREST-serien
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2018-01-10
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ekström, Catharina (form) / Holm, Elin (foto) / Widén, Ludvig (foto)
Illustratör/Fotograf
Maja Modén
Dimensioner
297 x 217 x 12 mm
Vikt
448 g
ISBN
9789127449176
Lärarens guide till Slöjd : teori, praktik, bedömning

Lärarens guide till Slöjd : teori, praktik, bedömning

(1 röst)
Spiral Svenska, 2018-01-10
636
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I den här boken får du som är lärare slöjd en grundlig genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. I boken får du förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet och koppla detta till de praktiska momenten. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6. I handledningen finns det kopieringsunderlag på bedömningsmatriser samt övningar och uppgifter till eleverna. Via en unik kod på omslagets insida kommer du åt alla kopieringsunderlag som finns i boken om du vill visa dessa på digital storbild.

Kostnadsfritt extramaterial

Lärarens guide till slöjd fortsätter på webben! I extramaterialet finns kostnadsfritt extramaterial med elevövningar. För läraren finns bokens kopieringsunderlag i digital version.
Författarna

Elin Holm och Ludvig Widén arbetar på Kunskapsskolan i Norrköping och undervisar i slöjd och bild för årskurs 6-9. Elin är aretemeriterad förstelärare och arbetar för att driva utvecklingen av slöjd- och bildämnena inom Kunskapsskolan. Ludvig är en erfaren flippare av sina slöjdfilmer. Han driver Youtubekanalren Magister Slöjd och spelade in sina första filmer under 2011. Licenstid: 365 dagar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarens guide till Slöjd : teori, praktik, bedömning
  2. +
  3. Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedömning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärarens guide till Bild : Teori, praktik, bedö... av Matilda Åhall (spiral).

Köp båda 2 för 1272 kr

Kundrecensioner