Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2018-08-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Bagge, Caroline (form) / Yngborn, Linn (form)
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
337 g
SAB
Epk-c,Epab
ISBN
9789127451940
Högskoleprovet - metoderna : Handboken för hela provet (häftad)

Högskoleprovet - metoderna : Handboken för hela provet

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2018-08-08
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 19 december kl. 22:30 för leverans innan julafton
Högskoleprovet Metoderna är gemensamt framtagen av gymnasielärare och personer från utbildningsföretaget Högskoleprovskurser.se. Här presenteras konkreta metoder för provets alla åtta delar och lösningar till autentiska uppgifter. På ett tydligt och strukturerat sätt tränar du successivt upp de tekniker just du behöver. Högskoleprovet Metoderna lämpar sig lika bra om du skriver provet första gången eller redan gjort det några gånger och vill höja ditt resultat.

Beprövade konkreta metoder

Metoderna är framtagna av legitimerade lärare och personer som själva använt dem för att nå toppresultat. Den har ett väl genomtänkt upplägg med konkreta strategier som alla kan lära sig.
Ingen quick fix

Boken syftar till att aktivera dina kunskaper. Du utgår från metoderna för varje del och tränar successivt upp de tekniker du behöver för att förbättra ditt resultat.
Heltäckande

Boken följer dig från den dag du börjar studera inför provet till dess att du lämnar provsalen. Lär dig hur du förbereder och planerar ditt plugg, djupdyk i de åtta provdelarna och förbättra dig på den matematik som faktiskt testas på högskoleprovet.
Separat matematikbok

För dig som behöver repetera matematiken kommer även en separat matematikbok, Högskoleprovet Matematiken, som släpps till våren 2019.

... ett stöd både för den som ska skriva högskoleprovet för första eller femte gången.

Boktugg.se

En utmärkt bok att ta del av för att optimera sina provresultat.

BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högskoleprovet - metoderna : Handboken för hela provet
 2. +
 3. Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken... av Andreas Rahim (häftad).

Köp båda 2 för 675 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Högskoleprovet - metoderna : Handboken för hela provet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Specifikt inriktad på högskoleprovet
  Nora, 13 november 2018

  Jag skulle rekommendera denna bok om du vill ha specifika tips och trix inför högskoleprovet. Kan tänka mig att det är väldigt hjälpsamt för de som aldrig har skrivit provet förut och vill få exempeluppgifter och smarta lösningsförslag, men kanske inte för de som har skrivit flera gånger förut och vet hur allt går till.

  Den är allmänt väldigt tydlig upplagt och har radat upp tipsen efter varandra så det är lätt att läsa och förstå.

 2. Myckat användbar bok
  Daniel, 28 oktober 2018

  Jag har läst mer eller mindre alla böcker som finns tillgängliga för högskoleprovet och det här är utan tvekan den bästa av dem alla. I ett litet och behändigt format lyckas den förklara och förenkla provets alla delar på en nivå så att jag känner att jag faktiskt kan klara av det. Den innehåller inget onödigt, utan fokuserar på metoder för att kunna lösa uppgifter än att ge en massa exempeluppgifter (vill jag öva på högskoleprovsuppgifter så finns redan en massa gamla prov tillgängliga på nä... Läs hela recensionen

 3. Känns slarvig men peppande
  Lovisa, 22 oktober 2018

  Slarvfel på många ställen i facit och text. Förklaringarna på vissa av mattens delar täcker endast enklare uppgifter. Men i övrigt har den många bra tips om tankesätt och upplägg samt att det som förklaras är tydligt och lättförståeligt.

 4. Okej bok, men går inte in på djupet
  Niklas , 29 september 2018

  En ny bok som täcker in mycket men inte riktigt går in på djupet av något. Man får en god översikt av provet och den innehåller en del bra knep och metoder, men även en hel del saker som är ganska självklara och metoderna som tas upp är sådant som jag redan läst om i flera andra högskoleprovsböcker och på nätet. En bra bok om du aldrig har skrivit högskoleprovet förut men om du redan har skrivit provet en eller två gånger förut (som jag) är den här boken kanske inte till så värst mycket hjälp... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Högskoleprovet - metoderna : Handboken fö...