Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2021-04-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 170 x 5 mm
Vikt
270 g
SAB
Epk-c,Epab
ISBN
9789127451957
Högskoleprovet matematiken : Teori och strategi för bättre resultat (häftad)

Högskoleprovet matematiken : Teori och strategi för bättre resultat

(4 röster)
Häftad Svenska, 2021-04-07
299
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Högskoleprovet Matematiken är handboken för dig som vill uppnå din fulla potential på den kvantitativa delen av högskoleprovet. Boken är gemensamt framtagen av matematiklärare och experter från utbildningsföretaget Högskoleprovskurser.se. Det pedagogiska upplägget varvar teori med lösta exempel och övningar där du får chansen att träna själv. Högskoleprovet Matematiken lämpar sig lika bra om du skriver provet för första gången eller redan gjort det några gånger och vill höja ditt resultat.
All matte som behövs

Boken går igenom all den matematik som behövs för att lyckas på högskoleprovets kvantitativa del. Innehållet är noggrant framtaget utifrån en kartläggning av samtliga högskoleprov. Med den här boken får du möjlighet att repetera och fördjupa den matematik som verkligen testas på högskoleprovet.
Separat metodbok

För att bli duktig på högskoleprovet behöver du komplettera dina förberedelser med att träna in lösningstekniker och metoder för de olika provdelarna. Några sådana finns i de ledtrådar och lösningar som finns i bokens facit. För att få en fördjupning i olika effektiva lösningsmetoder rekommenderar vi även vår bok Högskoleprovet Metoderna: Handboken för hela provet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högskoleprovet matematiken : Teori och strategi för bättre resultat
 2. +
 3. Den kompletta guiden till Högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den kompletta guiden till Högskoleprovet av Lukas Holmegaard, Nils Holmegaard (häftad).

Köp båda 2 för 648 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Högskoleprovet - metoderna : Handboken för hela provet

  Fredrik Höglund, Katarina Streberg Carstorp, Jonas Thunberg

  Beprövade konkreta metoder Metoderna är framtagna av legitimerade lärare och personer som själva använt dem för att nå toppresultat. Den har ett väl genomtänkt upplägg med konkreta strategier som alla kan lära sig. Ingen quick fix Boken syftar til...

 • Över bygden låg tindrande stjärnfager natten

  Fredrik Höglund, Johan Andersson

  Gustaf Frödings västvärmländska landskap samlar sig kring två sjöar; Värmeln i Brunskog och Mangen i Mangskog. Det var hit Fröding tog tillflykten efter sina misslyckade studier i Uppsala och här vistades han innan diktardebuten med Guitarr och dr...