Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2018-02-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
207 x 150 x 8 mm
Vikt
178 g
SAB
Fc
ISBN
9789127452466
Läshoppet Kapitelbok - Åska över stallet (inbunden)

Läshoppet Kapitelbok - Åska över stallet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-02-07
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Läshoppets kapitelböcker passar för den läsare som nu befinner sig på steg 67 i dimensionen Flyt i läsningen i boken God läsutveckling och som känner sig redo att läsa en längre text.
Böckerna finns i fyra olika serier: Fantasy, Hästar, Humor och Räddaren i nöden.
Texten i böckerna är lättläst och innehåller flerstaviga ord, ljudstridiga ord och enstaka ord med komplicerad konsonantförbindelse. Varje kapitelbok är på 40 sidor vardera och texten är indelad i lagom långa kapitel. Till de flesta kapitelböckerna finns en handledning samt arbetsblad att hämta gratis under Mina sidor här på nok.se.
Fantasy:
Agaton och Dimmiga ön av Pär Sahlin

Flickan Elle från Dimmiga ön har flytt till Odalien. Hon behöver Agatons hjälp. Hennes ö hotas av hemska varulvar. Agaton och Elle ger sig ut på en farlig resa över havet för att rädda Elles vänner. Men kommer de hinna till Dimmiga ön i tid?
Agaton och Hjältarnas kamp av Pär Sahlin

Agaton är hjälte i landet Odalien, där drottning Bea styr. Ibland behöver hon Agatons hjälp. Drottningen vill inte att prins Filur ska vinna Hjältarnas kamp i år igen. Kan Agaton lyckas att ta hem segern istället?
Agaton och den eviga vintern av Pär Sahlin
Drottning Bea behöver Agatons hjälp igen. Nu har vattnet frusit till is i Odalien och det är snö överallt. Kan Agaton lösa problemet med den eviga vintern?
Agaton och kärlekskriget av Pär Sahlin

Agaton är hjälte i landet Odalien, där drottning Bea styr. Ibland behöver hon hjälp av Agaton för att lösa något uppdrag. Nu hotas Odalien av krig. Drottning Beas son har blivit kär i fel person och kungen i grannlandet är rasande. Kan Agaton rädda freden?

Hästar:
Stallet i fara av Erika Eklund Wilson

Det är sommarlov. Sonja, Edvin, Lovisa, Viktor och Emma har varit och badat med hästarna. Men på väg hem från sjön blir hästarna oroliga och börjar vädra i luften. Snart känner barnen röklukt och förstår att det brinner i skogen. Kommer de hinna hem innan elden hinner ikapp dem? Och är stallet i fara?
Den vita ryttaren av Erika Eklund Wilson

Sonja, Lovisa och Viktor är ute och rider när det blåser upp till snöstorm. Sonja tänker på Vita ryttaren, spöket av en flicka som för länge sedan red vilse i en snöstorm och frös ihjäl. Vita ryttaren visar sig när det stormar och då går det illa för den som ser henne. Plötsligt hör barnen ett gnäggande och en vit figur på en vit häst närmar sig i snöyran. Är det hjälp som är på väg? Eller är det Vita ryttaren som har kommit för att ta dem?
Skuggan i mörkret av Erika Eklund Wilson

Sonja och Edvin lyssnar ut mot mörkret. Något stort har tagit sig in i trädgården. Vad kan det vara?
Åska över stallet av Erika Eklund Wilson

Nalle vrider oroligt på öronen och han kastar med huvudet. Ovädret är snart över dem och Nalle är livrädd för åska. Sonja, Edvin, Lovisa och Nalle måste söka skydd i stället vid det gamla ödehuset i skogen.För länge sedan bodde det en gammal gubbe här med sin häst. Men nu är allt övergivet. Eller hur är det med den saken egentligen?
Humor:
På spaning med Adrian och Iris av Johan Rundberg

Adrian och Iris är på väg hem efter skolan, men idag känns det inte som vanligt. Adrian och Iris är nämligen spanare och plötsligt upptäcker de något som är väldigt fel!
Apkyssen av Johan Rundberg

Arvid har en hemlighet. Han är kär i Lova! Idag tänker han fråga chans. Om Lova svarar JA så är de ihop. Men hur frågar man chans när allting bara blir fel?

Läxan som rymde av Johan Rundberg

Leon ställer sig upp. Han känner hur det pirrar i magen.Det ska bli roligt att visa Oskar för klassen. Men något är fel. När han känner med handen i fickan, är råttan inte där. Plötsligt hörs ett rysligt vrål. Något hemskt måste ha hänt!

Dagens hjältar av Johan Rundberg

Idag är det Ba
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Läshoppet Kapitelbok - Åska över stallet
 2. +
 3. Läshoppet Kapitelbok - Stallet i fara

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läshoppet Kapitelbok - Stallet i fara av Erika Eklund Wilson (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Läshoppet Kapitelbok - Åska över stallet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och fängslande
  Villivonkansbooks, 29 mars 2018

  Nalle kastar med huvudet och är orolig. Ovädret är snart där och Nalle är livrädd för åska. Sonja, Edvin, Lovisa och Nalle måste söka skydd i stallet vid det gamla öde-huset i skogen. För länge sen bodde en elak man och hans häst där.
  🐴
  Åska över stallet tillhör Läshoppet kapitelbok, som är en serie som främjar god läsutveckling för den lite vanare läsaren. Sonen gillar boken och tycker det blir spännande när de ska söka skydd. Det är lite småläskigt vid ödehuset, ska den elak... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erika Eklund Wilson