Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2019-10-01
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 210 x 8 mm
Vikt
310 g
ISBN
9789127455153
Omvärldskunskap - Grundläggande NO och SO på lätt svenska (häftad)

Omvärldskunskap - Grundläggande NO och SO på lätt svenska

Häftad Svenska, 2019-10-01
311
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Omvärldskunskap - grundläggande NO och SO på lätt svenska ges ämneskunskaper inom biologi, geografi, historia, religion och samhällskunskap till elever som har knäckt läskoden. Eleverna utvecklar sin svenska och får samtidigt grundläggande ämneskunskaper i NO- och SO-ämnena. Boken tar upp områdena kroppen, världen, Sverige, naturen, skolan, politik, historia och religion.

Målsättningen är att eleverna ska få hjälp att sätta svenska ord på den kunskap de redan har, samtidigt som de lär sig mer inom ämnet. De ska också få stöd via modersmålet samt lära sig strategier för hur man kan använda modersmålet i inlärningen. Genom arbetet får eleven också läsförståelsestrategier. Det handlar om att hitta nyckelorden, lära sig sammanfatta, återberätta och aktivt ställa frågor tills man förstår. Eleven bygger också upp förmågan att göra antaganden om vad som kommer härnäst i texten med hjälp av rubriker och bilder.Innehållsrik lärarhandledning

Den webbaserade lärarhandledningen innehåller lärarinstruktioner, ljudfiler och ett stort antal kopieringsunderlag. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvärldskunskap - Grundläggande NO och SO på lätt svenska
  2. +
  3. Lästid, Fredagsfika, Nivå 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lästid, Fredagsfika, Nivå 1 av Pernilla Gren Edvardsson, Ylva Gripner (häftad).

Köp båda 2 för 455 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margareta Mörling