Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
65
Utgivningsdatum
2020-02-28
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
250 x 200 x 10 mm
Vikt
382 g
ISBN
9789127457805
Väpplarna V som i väpplarna (inbunden)

Väpplarna V som i väpplarna

Inbunden Svenska, 2020-02-28
256
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Materialet är tydligt uppbyggt med mängder med aktiviteter som på ett lustfyllt sätt utmanar de äldsta barnen inom språk, matematik, NO/teknik samt socialt samspel. Till Väpplarna finns en gedigen handledning, en arbetsbok för barnen använder som förlängning på de gemensamma aktiviteterna och en illustrerad kapitelbok. Varje ämne representeras av en Väpplare, vilket syns på deras färg och mönster.
Handledning allt som behövs för pedagogen

Handledningen innehåller allt du behöver för att planera och genomföra aktiviteter med barnen. Här får du också stöd i upplägg och förslag på arbetsgång. Handledningen innehåller också en mängd kopieringsunderlag, som exempelvis bildkort och annat som kan behövas till övningarna.
Min bok barnens egen arbetsbok

Min bok är en arbetsbok som används som en förlängning av barngruppens övningar och fördjupar arbetet som finns i handledningen. Boken används cirka en gång i veckan och kan även visas upp vid utvecklingssamtalet för att göra föräldrarna delaktiga. Observera att i en del av övningarna ska barnen klistra in bilder. Dessa finns som kopieringsunderlag i handledningen.
V som i väpplarna Högläsningsbok

I kapitelboken V som i Väpplarna får vi lära känna väpplarna Abbe, Tuva, Plussan och Sam. Vi får följa Väpplarna när de tränar på att bli riktiga superhjältar. Under historiens gång får de användning för det som var och en är intresserad av och till slut upptäcker de att de blir ett riktigt superhjälteteam när de lär sig att dela med sig av sina kunskaper och att vara bra kompisar.

Boken består korta kapitel och är rikt illustrerad. V som i Väpplarna kan läsas helt fristående men passar också att använda parallellt med arbetet. Många av aktiviteterna som barnen själva får göra återkommer även i kapitelboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Väpplarna V som i väpplarna
  2. +
  3. De yngsta barnens egen läroplan : Lpfö 18 utifrån 1-3 åringars behov och perspekti

De som köpt den här boken har ofta också köpt De yngsta barnens egen läroplan : Lpfö 18 utifr... av Camilla Carlberg, Ann Granberg, Helena Lindfors (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Micaela Favilla