Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
65
Utgivningsdatum
2020-02-28
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
250 x 200 x 10 mm
Vikt
382 g
SAB
Ea
ISBN
9789127457805
Väpplarna V som i väpplarna (inbunden)

Väpplarna V som i väpplarna

Inbunden Svenska, 2020-02-28
256
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Materialet är tydligt uppbyggt med mängder med aktiviteter som på ett lustfyllt sätt utmanar de äldsta barnen inom språk, matematik, NO/teknik samt socialt samspel. Till Väpplarna finns en gedigen handledning, en arbetsbok för barnen använder som förlängning på de gemensamma aktiviteterna och en illustrerad kapitelbok. Varje ämne representeras av en Väpplare, vilket syns på deras färg och mönster.
Handledning med lärarwebb - allt som behövs för pedagogen

Handledningen innehåller allt du behöver för att planera och genomföra aktiviteter med barnen. Här får du också stöd i upplägg och förslag på arbetsgång. Handledningen innehåller också en mängd kopieringsunderlag, som exempelvis bildkort och annat som kan behövas till övningarna. Vid köp av handledningen ingår ett års licens till lärarwebben. Efter 12 månader kan du förnya ditt abonnemang och köpa webben separat.
Lärarwebb

I lärarwebben finns lärarstöd med öppna interaktiva övningar att använda på storskärm tillsammans med barnen. Här finns också alla kopieringsunderlag att ladda ner och skriva ut samt extramaterial.
Min bok - barnens egen arbetsbok

Min bok är en arbetsbok som används som en förlängning av barngruppens övningar och fördjupar arbetet som finns i handledningen. Boken används cirka en gång i veckan och kan även visas upp vid utvecklingssamtalet för att göra föräldrarna delaktiga. Observera att i en del av övningarna ska barnen klistra in bilder. Dessa finns som kopieringsunderlag i handledningen.
V som i väpplarna - Högläsningsbok

I kapitelboken V som i Väpplarna får vi lära känna väpplarna Abbe, Tuva, Plussan och Sam. Vi får följa Väpplarna när de tränar på att bli riktiga superhjältar. Under historiens gång får de användning för det som var och en är intresserad av och till slut upptäcker de att de blir ett riktigt superhjälteteam när de lär sig att dela med sig av sina kunskaper och att vara bra kompisar.

Boken består korta kapitel och är rikt illustrerad. V som i Väpplarna kan läsas helt fristående men passar också att använda parallellt med arbetet. Många av aktiviteterna som barnen själva får göra återkommer även i kapitelboken.
Väpplarnas pysselbok

Väpplarnas pysselbok är kreativ, spännande och klurig! Boken är pedagogiskt uppbyggd och fokus ligger på finmotorik men också på ämnena som de fyra karaktärerna representerar, nämligen språk, matematik, NO/teknik och socialt samspel.

Barnen kommer få följa Väpplarna genom labyrinter, rebusar och mönster och hitta begynnelseljud. Andra uppdrag är att ringa in saker som hör ihop, räkna och rimma. Pysselboken fungerar lika fint hemma som på förskolan och passar fem- och sexåringar allra bäst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Väpplarna V som i väpplarna
  2. +
  3. Väpplarna Min bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Väpplarna Min bok av Hanna Rydqvist (häftad).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Micaela Favilla