Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Förskoleserien
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2021-06-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
210 x 185 x 10 mm
Vikt
288 g
ISBN
9789127460102
Förskoleserien Hållbar utveckling : Att lära för livet och framtiden (häftad)

Förskoleserien Hållbar utveckling : Att lära för livet och framtiden

Häftad Svenska, 2021-06-15
377
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Författarnas vision med boken är att ge både barn i förskolan och deras pedagoger rika förutsättningar för att lära sig mer om hållbar utveckling och att arbeta med naturvetenskap och teknik i den dagliga verksamheten. Boken redogör för social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet och arbetet utgår från de globala målen utifrån ett naturvetenskapligt arbetssätt. I boken lyfts både teori och praktik kring hållbarhetsfrågor och den är tänkt att bidra till kunskap om, inspiration till och glädje för detta viktiga arbete. Genomgående finns frågor att diskutera i arbetslaget.

"Förskolans läroplan lyfter fram hur viktigt det är för våra kommande generationer, våra yngsta samhällsmedborgare, att ha med sig en värdegrundad kunskap redan tidigt i livet. Barnen ska ta över en värld som ska vara hållbar, även för deras efterkommande. Vi vuxna är barnens framtidsförutsättare och det ingår i vårt uppdrag att synliggöra och medvetandegöra vad hållbar utveckling innebär för dem och för människan i ett större perspektiv."
Lise-Lott Fjell och Erica Strand
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskoleserien Hållbar utveckling : Att lära för livet och framtiden
  2. +
  3. Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och stra... av Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson (häftad).

Köp båda 2 för 606 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »