Psykiatri 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
SAB
Vl
ISBN
9789127460454
Psykiatri 1 (häftad)

Psykiatri 1

Häftad Svenska, 2022-08-08
510
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
I läroboken utgör elevens egna liv och fallbeskrivningar bryggan från teori till verklighet. Språket är elevvänligt och innehållet är fokuserat på elevens framtida yrkesroll.
Innehåll

I upptakten till varje kapitel finns en intresseväckande inledning och en punktlista med målen för kapitlet. Här finns även inledande reflektionsfrågor som med fördel kan besvaras enskilt och i grupp för en gemensam introduktion till kapitlet.

I kapitlet kompletteras fakta med flertalet uppgifter: Förklara, Reflektera och Undersök. Varje kapitel avslutas med momentet "Din roll", där innehållet konkretiseras mot elevens framtida yrkesroll. I avslutningen finns också en sammanfattning, instuderingsfrågor, en längre avslutande uppgift, en avslutande reflektion och en begreppslista.
Extramaterial

På webben finns ett kostnadsfritt extramaterial och ett kostnadsfritt lärarstöd.
Visa hela texten

Fler böcker av Christina Forsberg

  • Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap: Vägledning vid exame

    Katarina Eriksson Barajas, Christina Forsberg, Yvonne Wengström

    Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap tar upp en metod som steg för steg beskriver hur man söker, analyserar och värderar information om forskningsrön samt hur man presenterar resultatet. Det är den första metodboken på svenska om ...

  • Att göra systematiska litteraturstudier : värdering analys och present

    Christina Forsberg, Yvonne Wengström

    Omvårdnadsforskningens starka framväxt ställer krav på sjuksköterskans förmåga att systematiskt söka, värdera, analysera och sammanställa resultat från olika studier. Med hjälp av systematiska litteraturstudier kan resultat från flera vetenskaplig...