Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Förskoleserien
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2022-03-14
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
210 x 188 x 11 mm
Vikt
371 g
SAB
Eab.01
ISBN
9789127460867
Reflektion som motor i förskolans arbete (häftad)

Reflektion som motor i förskolans arbete

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2022-03-14
390
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Genom tydliga strukturer och gemensamma ställningstaganden går det att få till detta i praktiken utan att ge avkall på "barngruppsarbete". Boken Reflektion som motor i förskolans arbete redogör för reflektionens förbindelse med undervisning, pedagogisk dokumentation och ett projekterande arbetssätt.

Till boken medföljer underlag i form av modeller för olika typer av reflektion samt en studiehandledning att använda för kompetensutveckling i arbetslaget.Sagt om boken:

"Boken är lättläst, inspirerande och bjuder på många konkreta och verksamhetsnära exempel. Som läsare får vi följa med på hur pedagogerna genom tydliga strukturer och gemensamma ställningstaganden planerar, reflekterar och analyserar undervisningen och utbildningen. [...] Jag kan varmt rekommendera boken."
Nea Elyoussoufi, pedagogista som driver instagramkontot pedagog.inspiration

"Med ett personligt tilltal och med en text laddad av de egna erfarenheterna lyckas Anna Lund förmedla de framgångsfaktorer som ett lyckat reflektionsarbete kan ge. Det här är en bok som präglas av beprövad erfarenhet även om avslutande källförteckningar visar att den vetenskapliga grunden också finns. [...] Helhetsbetyg: 5."
Ulf Malmqvist, BTJ-häftet nr 9, 2022
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Reflektion som motor i förskolans arbete
  2. +
  3. Att leda en lärande förskola

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda en lärande förskola av Anna Lund (häftad).

Köp båda 2 för 709 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Reflektion som motor i förskolans arbete. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande läsning
    Malin, förskollärare , 19 april 2022

    En mycket bra bok kring reflektion och tankar kring förskolans arbete. Bra att använda som fortbildning i arbetslagen. Diskussions- och reflektionsfrågorna är mycket bra. Rekommenderar den här boken starkt för de som vill utveckla förskolans undervisning och syfte.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Lund