Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2022-08-10
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 170 x 17 mm
Vikt
640 g
SAB
Fe
ISBN
9789127461253
Echo 5, andra upplagan (häftad)

Echo 5, andra upplagan

Häftad Svenska, 2022-08-10
547
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
?Echo 5

Echo 5 riktar sig till elever som läser kursen engelska 5 på gymnasiet eller vuxenutbildningen.Tematiska kapitel

Bokens tematiska upplägg med teman som 24-Hour Lifestyle, Healthy Changes, Mother Earth, Beyond Prejudice och The Art of Fantasy, väcker elevernas intresse och engagemang. Varje kapitel består av en huvudtext och i vartannat kapitel även en hel novell som berör kapitlets övergripande tema. Review, brochure, email, testimonial, blog och speech transcript är exempel på texttyper som bidrar med variation och en ökad genremedvetenhet.Utvecklande övningar

En nyhet i andra upplagan är kapitelstarterna med målbeskrivningar och diskussionsuppgifter för att eleverna ska få möjlighet att aktivera sin förförståelse och bekanta sig med innehållet i kapitlet. I varje kapitel följs huvudtexten av en mängd övningar som tränar olika förmågor, ny vokabulär och texttypiska moment.

I Let's practice tränar eleverna bland annat på läs- och hörförståelse. De populära övningstyperna Short Discussion och Quick Writing finns kvar. I Learn how övar eleverna på genrer och förbereder sig på så sätt inför slutuppgiften, Final task. Här får de ta del av en mönstertext och lära sig användbara fraser och textdisposition samt anpassning till situation, sammanhang och mottagare.Bedömning

I varje kapitel finns gott om både receptiva och produktiva uppgifter vilket möjliggör för dig som lärare att kontinuerligt bedöma elevernas utveckling i språket. I varje kapitel finns också antingen en större muntlig eller skriftlig slutuppgift, Final task, som kan användas som bedömningsunderlag. I den webbaserade lärarhandledningen finns dessutom färdighetsprov i hör- och läsförståelse för utskrift.Echo på webbenEcho 5 Digitalbok är en e-bok med ljud till alla texter.Echo 5 kostnadsfritt extramaterial ger eleverna nyttig mängdträning i form av självrättande webbövningar. Övningarna fokuserar mestadels på ord och grammatik. I extramaterialet hittar eleverna också inlästa texter och ljudfiler till alla hörövningar. Echo 5 lärarhandledning finns på webben och innehåller en bank med extramaterial, prov, hörmanus, projektförslag, undervisningstips, filmer och förslag på arbetsgång.
Echo 6

Echo 6 riktar sig till elever som läser kursen engelska 6 på gymnasiet eller vuxenutbildningen. Precis som i Echo 5 ligger fokus på samhällsfrågor, genremedvetenhet och kompletta noveller. Men i enlighet med ämnesplanen i engelska ges även möjlighet för eleverna att fördjupa sig i litterära perioder, äldre verk och författarskap.

Utkommer hösten 2023
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Echo 5, andra upplagan
  2. +
  3. Matematik 5000+ Kurs 1abc Vux Lärobok Upplaga 2021

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik 5000+ Kurs 1abc Vux Lärobok Upplaga 2021 av Lena Alfredsson, Hans Heikne, Sanna Bodemyr (häftad).

Köp båda 2 för 1116 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kevin Frato