Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (98.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Kåver
Utgivningsdatum
2021-12-22
Upplaga
1
Förlag
NoK Akademisk
ISBN
9789127461710
Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår (ljudbok)

Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jag har sett det vackra även i det svåra och vilsna. Hur livet är svårt och lätt på samma gång. Både underbart och rena avgrunden. Inte undra på att man vill skriva om det.

Den här boken handlar om en omvälvande vår. Våren 2021. Pandemin höll oss ännu i ett järngrepp, fick oss att fundera över de existentiella villkoren och ompröva våra livsstilar. I sin mest personliga bok hittills delar Anna Kåver med sig av sin dagbok från denna märkliga period. Med skärpan inställd på det nära betraktar hon allvarsamt, men också med underfundig humor livet med dess faser, motgångar och övergångar årstider, ålderstider, yrkestider, tillsammanstider och självklart de orostider som nu sveper in över världen. De stora livsfrågorna samsas här med erfarenheten från ett långt yrkesliv ägnat åt kunskapen om vad det innebär att vara människa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärd, vilsam
    -, 3 augusti 2022

    Författaren sätter begripliga ord på vardagsfunderingar om livet i stort och smått, som jag tror många med mig känner igen sig i. Tack för en riktig pärla som nu finns på min lista över favoriter väl värda att återvända till!

  2. Närvaro i Närbilder
    Måna, 5 februari 2022

    Jag upplevde en stark närvaro när jag lyssnade på författarens egen inläsning av Närbilder. Kände igen mig själv i många reflektioner. Välformulerad och upplyftande lyssning/läsning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Kåver