Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2023-05-15
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
238 x 164 x 25 mm
Vikt
711 g
SAB
Vlbdö
ISBN
9789127463509

Lev med din kropp : om acceptans och självkänsla

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-05-15
276
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tycker du att du väger för mycket – eller för lite? Att du har dålig hy, för breda höfter, är för tunnhårig eller har för lite muskler? Missnöjet med den egna kroppen och strävan efter förbättringar stjäl alltför mycket energi, tid och livsglädje för många av oss.

Lev med din kropp är en bok med ett annat budskap: Lev det liv du drömmer om med den kropp och det utseende du har idag. Kanske är det inte ditt utseende som framför allt hindrar dig, utan den betydelse du fäster vid eller tror att andra fäster vid ditt utseende? Låt det inte gå ett helt liv innan du inser att du kunde ha gjort mer av det som är värdefullt för dig – i stället för att fokusera på att ditt utseende inte lever upp till dagens (omöjliga?) ideal.

Denna utgåva är uppdaterad enligt ny forskning och tar bland annat upp hur sociala medier påverkar missnöjet med kropp och utseende. Författarna guidar dig genom olika experiment och övningar som syftar till att förhålla dig till din kropp på ett nytt sätt.

Lev med din kropp är en vetenskapligt utvärderad självhjälpsbok, som också kan användas i kombination med stöd från närstående eller behandlare. Boken är baserad på kbt och acceptance and commitment therapy (ACT).

Ata Ghaderi är professor vid KI och ledare för en forskningsgrupp inom området ätstörningar.

Thomas Parling är psykolog och fil.dr i psykologi, verksam vid Centrum för psykiatriforskning, Region Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lev med din kropp : om acceptans och självkänsla
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 505 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Från självsvält till ett fullvärdigt liv : en ny KBT-metod i 6 steg

  Ata Ghaderi, Thomas Parling

  Från självsvält till ett fullvärdigt liv vänder sig främst till personer med anorexi, men även till anhöriga och vänner som vill ha kunskap baserad på forskning om mekanismerna bakom anorexi, vad som vidmakthåller den och möjligheterna till föränd...

 • Lev med din kropp

  Ata Ghaderi, Thomas Parling

  Tycker du att du väger för mycket ? eller för lite? Att du har dålig hy, för breda höfter, är för tunnhårig eller har för lite muskler? Missnöjet med den egna kroppen och strävan efter förbättringar stjäl alltför mycket energi, tid och livsglädje ...