Meningen med arbetslivet : Handbok för dig som vill vidare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2024-10-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
ISBN
9789127465428

Meningen med arbetslivet : Handbok för dig som vill vidare

Häftad,  Svenska, 2024-10-25
259
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Vad drömmer du om?
Vilket är ditt nästa steg i arbetslivet?

Det finns olika vägar man kan ta för att påverka sitt arbetsliv. En del drömmer om att nå högre på karriärstegen, andra om att kliva ner. Alla behöver inte byta yrkesbana – men alla behöver må bra på jobbet. Meningen med arbetslivet är en bok för den som kan känna sig obeslutsam, osäker eller nyfiken på något nytt och som vill komma till insikt om vad man vill göra.

Meningen med arbetslivet fokuserar på arbetslivet mitt i livet. För de som började jobba direkt efter gymnasiet kan ”mitt i arbetslivet” betyda redan strax efter 30, medan någon annan säger upp sig och startar eget vid 40, skriver in sig på en lärarutbildning vid 50, eller söker en ny spännande tjänst vid 60.

Idag är det lättare att studera under livets olika faser och det så kallade omställningsstudiestödet kan sökas upp till 62 års ålder. Dessutom ska många av oss jobba tills minst 67 och kanske ännu längre så småningom. Det innebär många spännande möjligheter!

Författaren väver ihop fakta, vetenskap och reflektion med expertintervjuer, tips och praktiska övningar för hur man hittar rätt.
Visa hela texten