Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2002-10-01
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Westman, Lars,
Illustratör/Fotograf
Lennart Eng
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 175 x 10 mm
Vikt
450 g
SAB
Fc
ISBN
9789127627130
Läs med oss. År 3, Nya pojken och tigern (lättläst) (häftad)

Läs med oss. År 3, Nya pojken och tigern (lättläst)

en Sverige-saga; lättläst version

Häftad Svenska, 2002-10-01
274
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Med den lovprisade läseboken Pojken och Tigern färdas barnen genom det fantastiska Sverige och får på köpet förförståelse inför undervisningen i geografi! Boken finns i två versioner, en fullversion och en lättläst. Alla kapitlel börjar och slutar på samma sidor i de båda versionerna.

Till läseboken hör flera olika arbetsmaterial att välja mellan. I Arbetsboken (med skrivlinjer) eller Studieboken (utan skrivlinjer) arbetar barnen med studieteknik, läsförståelse, ordkunskap, ordbildning, meningsbyggnad och stavning.

Kopieringsunderlaget innehåller ett urval av uppgifterna från arbets- och studieboken.
Pojken och Tigern för interaktiv skrivtavla

Följ Pojkens och Tigerns resa genom Sverige. För varje kapitel finns kartmaterial som hjälper er att följa vägen genom det aktuella landskapet. Bilder och ordsamlingar underlättar förståelsen av lästexterna. Ett länkskafferi ger er direktkontakt med de platser som Pojken och Tigern besöker. Abonnemanget köps som lärarlicens och gäller under 12 månader.
Pojken och Tigern Läsförståelse

Ett alternativ för dig som vill använda berättelsen om Pojken och Tigern vid fördjupad läsförståelseträning. Här finns läsförståelse- och reflektionsfrågor samt uppgifter kring ord och begrepp. Till varje kapitel finns en belöning i form av ett klistermärke att fästa på en Sverigekarta på mittuppslaget.
Pojken och Tigern för åk 34

Pojken och Tigern Tidsmaskinen är en fristående fortsättning på boken Pojken och Tigern. Här gör pojken och hans katt en ny spännande resa, en resa i historien bland vikingar, rövare och riddare. Läsförståelse och språklära övas i den tillhörande studieboken (utan skrivlinjer).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Läs med oss. År 3, Nya pojken och tigern (lättläst)
  2. +
  3. Läs med oss. År 3, Nya pojken och tigern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs med oss. År 3, Nya pojken och tigern av Lars Westman (häftad).

Köp båda 2 för 553 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Westman

Övrig information

Med Läs med oss förändrades läsinlärningen i skolan. Den tydliga arbetsgången, individanpassningen och de trevliga, sammanhängande texterna är helt i enlighet med professor Ingvar Lundbergs grundläggande pedagogik för läsinlärning och god läsutveckling. Flera hundratusentals elever har med lust lärt sig läsa tillsammans med Ola, Elsa och Leo. Nöjda lärare fortsätter att arbeta med Läs med oss år efter år.

År 3: Med den lovprisade läseboken Pojken och Tigern färdas barnen genom det fantastiska Sverige och får på köpet förförståelse inför undervisningen i geografi!