Wings. 8, Grammar (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2001-02-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Oldberg, Hans, Glover, Mary
Illustrationer
ill.
Dimensioner
230 x 200 x 7 mm
Vikt
160 g
SAB
Fe
ISBN
9789127631885
Wings. 8, Grammar (häftad)

Wings. 8, Grammar

Häftad Svenska, 2001-02-01
129
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Välj väg efter kunskapsnivå och intresse

Wings är engelskläromedlet som utgår från individen. Varje bok är indelad i teman med texter och uppgifter i olika svårighetsgrader vilket gör att du kan anpassa undervisningen efter elevens behov.

Textbook

Inom varje tema i Wings möter eleverna olika texttyper som biografier, insändare, instruktioner, recensioner, reportage, samt utdrag ur skönlitterära ungdomsböcker. Efter varje text finns en hänvisning till vilka uppgifter i Workbook som är lämpliga att arbeta med. I slutet av varje temaområde finns förslag på två examinationsuppgifter, Final Assignments, där eleven får visa vad den har lärt sig under arbetet med temat.

Eleverna får tillgång till inspelningarna av bokens texter samt hörövningarna via en kod i böckerna. De får även tillgång till dessa ljudfiler på nok.se/extramaterial.
Workbook

I övningsboken får eleverna träna på strategier för att läsa, lyssna och samtala. Hörövningarna, med röster från olika länder, tränar både generell och detaljerad förståelse. I flera av bokens uppgifter uppmanas eleverna till att söka och kritiskt granska information på nätet. I de interaktiva webbövningarna kan de träna på ordförråd, fraser samt grammatik och få omedelbar feedback.

Lärarhandledning

I lärarhandledningarna hittar du bland annat metodiska tips, arbetsblad, prov och facit. Lärarhandledningen är webbaserad och licensen gäller för en lärare i 12 månader. Du får även tillgång till ljudfilerna under nok.se/extramaterial. Planera temat tillsammans med dina elever med hjälp av Planning sheet.
Digitalt

I digitalböckerna får eleverna tillgång till de inspelade texterna, hörövningarna och webbövningarna direkt i boken. Som lärare kan du projicera texten i klassrummet och låta eleverna lyssna samtidigt.

Wings är omarbetad och innehåller följande nyheter:
* Fler teman med nya texter
* Tydligt markerade texttyper
* Tydlig koppling mellan Textbook och Workbook
* Fokus på förmågor och färdigheter
* Examinationsuppgifter (Final Assignments)
* Ljudfiler och interaktiva övningar på webben

Teman Wings 7

Music
Looks
At Home
Food
Sports
Life in Britain

Teman Wings 8

The Media
Health
The Environment
Animals
The USA

Teman Wings 9

Love
Crime and Punishment
Life and Death
English around the World
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Wings. 8, Grammar
  2. +
  3. Epos 1a1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Epos 1a1 av Robert Sandberg, Karl Molin, Ann-Sofie Ohlander, Per-Arne Karlsson, Per Bolander (häftad).

Köp båda 2 för 635 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Wings. 8, Grammar

Övrig information

Häftena Wings Grammar för år 79 ger möjlighet till fördjupning och förstärkning av centrala grammatikmoment. Efter varje större moment finns självkontroller och eleverna bokför själva sina resultat. Alla svar skrivs direkt i häftena.