Small steps with Freddy. 1-2, Lärarhandledning
Format
Specialbindning
Språk
Engelska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2006-04-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Lisa Sollenberg
Illustrationer
ill.
Dimensioner
300 x 220 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Fe
ISBN
9789127664067
Small steps with Freddy. 1-2, Lärarhandledning

Small steps with Freddy. 1-2, Lärarhandledning

Specialbindning Engelska, 2006-04-01
759
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Här får eleverna möta Freddy, en kompis de kommer att gilla! Tillsammans med Freddy får eleverna bl a lära sig att hälsa och säga vad de heter, prata om mat de gillar och inte gillar, sin favoritfärg, många ord, enkla verb, färger och siffror. De ritar, färglägger, drar streck mm i sin egen bok.

I lärarhandledningen finns allt för att göra livet enkelt för läraren: lektionsförslag och kopieringsunderlag med övningar som ger möjlighet till flexibilitet. Börja med Small Steps with Freddy i förskoleklass, årskurs 1 eller 2.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Small steps with Freddy. 1-2, Lärarhandledning
  2. +
  3. Small Steps with Freddy. Elevbok 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Small Steps with Freddy. Elevbok 2 av Margareta Oscarsson, John Engvall (häftad).

Köp båda 2 för 878 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Small steps with Freddy. 1-2, Lärarhandle...

Övrig information

Freddy är namnet på en räv som endast talar engelska! Det handlar alltså om en handdocka, som ska användas för att lära barn från förskolan till år 2 att tala engelska. Freddy finns inte bara som handdocka, han förekommer också tecknad i barnens två böcker Small Steps with Freddy. Förutom två elevböcker finns en storbok med vissa uppslag ur elevböckerna, en lärarhandledning samt cd med inspelningar. I lärarhandledningen finns ett avsnitt om hur man undervisar små barn i engelska, kommentarer till avsnitten, talmanus för läraren samt en del extramaterial.