Framåt Harrys Hörna - Att arbeta inom handel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Framåt
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2007-06-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
241 x 170 x 5 mm
Vikt
180 g
SAB
Fct,Qi
ISBN
9789127723238
Framåt Harrys Hörna - Att arbeta inom handel (häftad)

Framåt Harrys Hörna - Att arbeta inom handel

Häftad,  Svenska, 2007-06-01
225
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Framåt yrkesinriktade häften
Nu kommer en serie yrkesinriktade häften i svenska som andraspråk för studerande på sfi, C-nivån och motsvarande inom andra skolformer. All erfarenhet visar att det går snabbt för språkinlärare att ta till sig ord och kunskap om ett ämne man är intresserad av. De yrkesinriktade häftena har därför en viktig funktion för stimulans av språk och uppmuntran av intressen.

Syftet med häftena är att ge läsaren både en bild av respektive yrkesområde och en användbar terminologi inom det. Häftena innehåller enklare texter med förståelsefrågor, språkövningar, ordlistor och diskussionsfrågor. Texternas många dialoger leder ofta till rollspel och diskussionsämnena inbjuder till utveckling av resonemang. Med dessa diskussioner blir eleverna delaktiga i samhälls- och arbetslivet.

De yrkesinriktade häftena är en del av utgivningen av det nya basläromedlet Framåt som utkommer i höst och i vår. Framåt omfattar textböcker för studieväg 1 på sfi och motsvarande inom andra skolformer, från A-kursens läs- och skrivinlärning till C-kursens befästande och utveckling av de språkliga färdigheterna. Häftena passar studerande på sfi, C-nivån och motsvarande, som är intresserade av ett yrke.

Förskolan Liljan, att arbeta inom barnomsorg och Harrys Hörna, att arbeta inom handel finns ute nu. Övriga häften inom yrkesområdena miljöteknik, restaurang, transport och äldreomsorg kommer ut under hösten. De fungerar bra som parallelläsning, fördjupning och självstudier och ger eleverna ännu en väg till språket.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framåt Harrys Hörna - Att arbeta inom handel
  2. +
  3. Så gör jag : konsten att skriva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så gör jag : konsten att skriva av Bodil Malmsten (kartonnage).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Detta är boken för alla som tänker sig ett arbetsliv inom dagligvaruhandeln. Här får de bekanta sig med Harry och hans sex anställda i mataffären Harrys hörna. Texterna tar upp vardagliga situationer i en svensk mataffär, men också hur man söker jobb och hur det är att ha eget företag.