Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kom och Läs! 3
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2002-05-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Annell, Birgitta, Berggren, Ann-Mari, Lundberg, Ingvar
Illustratör/Fotograf
Karin Södergren, Thomas Fröhling
Illustrationer
ill.
Dimensioner
300 x 215 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Fc
ISBN
9789127733084
Kom och läs! 3 Lärarhandledning (häftad)

Kom och läs! 3 Lärarhandledning

Häftad Svenska, 2002-05-01
443
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Om Kom och läs 1-3

Vi håller på att fasa ut Kom och läs! Vissa komponenter finns kvar för kompletteringsköp. Vi rekommenderar ABC-klubben som bygger på samma beprövade metodik men med nyare berättelser och Lgr11-anpassning.
Kom och Läs! 1

Läseboken Förstagluttarna för åk 1 finns inte längre kvar till försäljning. Tutti Frutti heter arbetsboken där eleverna övar bokstavskunskap, analys och syntes. Häftet Extra Gott till Tutti Frutti är ett komplement till arbetsboken Tutti Frutti. Här får de elever som redan kan läsa och skriva mer att bita i.

Förstagluttarnas läxbok kan följa med Förstagluttarna A, B och C hem i väskan när det är läsläxa. Boken gör det lätt för föräldrarna att följa skolarbetet och vara ett stöd för barnet.
Kom och Läs! 2

Läseboken Mer om Moa och Mille för åk 2 handlar om kusinernas andra skolår. Läseboken finns i två nivåer, A och B, och är skriven av Moni Nilsson. A-boken har fler bilder och inte lika mycket text. I arbetsboken Mums Mums står läsförståelse och språklära i centrum.

Moas och Milles andra läxbok följer med Mer om Moa och Mille A och B hem när det är läsläxa. Boken gör det lätt för föräldrarna att följa skolarbetet och vara ett stöd för barnet.
Kom och Läs! 3

Läseboken Djurspanarna för åk 3 bjuder på en Sverigeresa med barnen Sofie och Jens, skriven av Arne Norlin. Eleverna spanar efter vilda djur i hela Sverige och övar på att läsa fullt ut. Läseboken finns i två nivåer, A och B. A-boken har mindre textmängd.

I Popcorn arbetar barnen med läsförståelse, studieteknik och språklära. Popcorn finns som arbetsbok med skrivlinjer samt studiebok utan skrivlinjer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom och läs! 3 Lärarhandledning
  2. +
  3. Mamma Mu simmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma Mu simmar av Jujja Wieslander, Sven Nordqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 512 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Söker du en läslära där alla elever kan läsa på sin nivå? Och där du ändå kan hålla klassen samlad kring en berättelse? Då vill vi presentera Kom och läs! ¿ en komplett läslära som bygger på härliga texter, roliga arbetsböcker och gedigen vetenskaplig grund. Med Kom och läs! kan alla elever i din klass lära sig läsa, skriva och utveckla sitt språk.