Kemi & biologi i maten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2001-03-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Medarbetare
Andren, Erik
Illustrationer
ill.
Dimensioner
225 x 225 x 7 mm
Vikt
300 g
SAB
Uce
ISBN
9789127752450
Kemi & biologi i maten (häftad)

Kemi & biologi i maten

Häftad, Svenska, 2001-03-01

Slutsåld

Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Furugren

  • Hästen : beteende, utfodring, fysiologi, anatomi

    Bo Furugren, Ingrid Ternrud, Märta North, Margaretha Rundgren

    Hästen har tjänat människan i tusentals år. Många av hästens tidigare användningsområden har försvunnit, men flera nya har uppstått. Mångfalden av användningsområden och antal hästraser har aldrig varit större i Sverige än i dag. Nya användare och...

  • Hästens färger : genetik och historik

    Bo Furugren

    Sedan första upplagan kom ut på Natur och Kultur/LTs förlag har det hänt mycket inom hästfärgernas genetik. Genetiken har kommit med många svar på sådant som tidigare varit okänt och nya färger har tillkommit. Det har varit många rapporter att läs...

Övrig information

Kemi & biologi i maten är en bok som vill stärka dessa ämnens ställning som praktiska ämnen och dessutom visa på samverkansmöjligheter med hemkunskap. Författaren går igenom basfödorna, vad som händer i kroppen när vi äter och vilka kemiska reaktioner som sätter fart när vi lagar mat.
Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.