Génial 1 Elev-cd, 10ex
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Génial
Antal sidor
10
Utgivningsdatum
2002-10-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
SAB
Fj/LC
ISBN
9789127807921
Génial 1 Elev-cd, 10ex

Génial 1 Elev-cd, 10ex

Övrigt Svenska, 2002-10-01
2219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Génial vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen utbildningen
Fyra allt-i-ett-böcker

Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer.

Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska. Elevens ljudfiler ingår och finns på webben.
Inspelningar

Inspelningarna finns att köpa både som nedladdningsbara ljudfiler och på elev-cd (mp3). De finns även på webben och nås via en kod. Lärarens cd-skivor (audio) innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt de hörövningar som ingår i proven.
Lärarhandledningar

Lärarhandledningarna säljs som nedladdningsbara pdf:er. Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, en mängd kopieringsunderlag samt prov med facit.
Digitalbok

Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Fördelen med den digitala allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Génial 1 Elev-cd, 10ex
  2. +
  3. Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan av Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg (häftad).

Köp båda 2 för 2688 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Génial 1 Elev-cd, 10ex