Den tysta kraften : en bok för unga introverta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
257
Utgivningsdatum
2017-05-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Johan Nilsson
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
513 g
SAB
uDoga
ISBN
9789127817951
Den tysta kraften : en bok för unga introverta (inbunden)

Den tysta kraften : en bok för unga introverta

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-05-13
249
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Hur ska man hitta sin plats här i världen om man är inbunden och reserverad? Hur gör man för att slippa bli förbisedd av kompisar, lärare och andra? Och hur skaffar man vänner när man knappt vågar prata med folk?

Efter succén Tyst skriver Susan Cain nu en bok för alla unga introverta. Med hjälp av unga människors egna historier och erfarenheter tar Susan Cain upp viktiga frågor om hur man kan förhålla sig både till sig själv som individ och till kompisar, familj och lärare.

Den tysta kraften ger strategier och tips till dem som har saker att säga men inte alltid vet hur de ska göra sin röst hörd. Det är en bok som ifrågasätter det extroverta idealet utan att ifrågasätta extroverta individer.

"Samhället glömmer ofta bort oss introverta och det extroverta idealet är särskilt starkt i skolan, där de elever som pratar högst och mest brukar vara de mest populära och där lärarna belönar elever som snabbt räcker upp handen."

Tyst har blivit en internationell succé och rättigheterna är sålda till 40 länder. Susan Cains TED-talk har ca 16 miljoner visningar och är ett av Bill Gates favoriter!

På Susan Cains hemsida hittar du det mesta som rör introverta!

I denna tid där vi ska höras och synas så mycket som möjligt slår Cain ett slag för dem som kallar sig introverta. Hon menar att den introverta människan - ung såväl som gammal - inte nödvändigtvis behöver gå kurser och lära sig att prata lika mycket som alla andra. I stället kan man använda sig av den här inre kraften, till exempel till att lära sig ett instrument, skriva en bok - eller faktiskt bara få vara så som den man är.
Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den tysta kraften : en bok för unga introverta
  2. +
  3. Du är grym

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är grym av Matthew Syed (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susan Cain