Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2019-02-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127818521
Ensam eller stark (e-bok)

Ensam eller stark (e-bok)

Åtta principer för framgångsrika team

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-01
197
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Samarbete är en utmaning som får stora konsekvenser.

Ensam eller stark är en konkret handbok för dig som vill förbättra en grupp eller en organisation, som vill odla samarbete inom framgångsrika team och få medarbetarna att dra åt samma håll.

I alla grupper, företag och organisationer finns individer som inte arbetar mot de gemensamma målen och som mest vill göra karriär. Kanske är det samma personer som också smiter från vissa sysslor och uppgifter.

Vill du bota egoisterna i din organisation och skapa en effektiv arbetsmiljö? Allt börjar med samarbete! Genom att stämma av ditt ledarskap med de bästa tipsen från forskningen kan du hjälpa organisation att se de gemensamma målen ? och ta er dit.

Skribenterna, med psykologen Oskar Henrikson som huvudförfattare, är alla experter på psykologi och forskning kring organisation och ledarskap. De ligger bakom det psykologiska gymmet Habitud, som hjälper ledare, team och individer att välja ut och öva upp nya vanor.

Samtliga författarnamn: Oskar Henrikson, Jennifer Amin, Katarina Blom, Siri Helle, Frida Johansson Metso, Gustav Nilsson, Tone Nordling, Malin Valsö, Kristin Öster.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ensam eller stark