Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2017-09-09
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
201 x 125 x 16 mm
Vikt
310 g
SAB
Dodf
ISBN
9789127819214
Oro : att leva med tillvarons ovisshet (inbunden)

Oro : att leva med tillvarons ovisshet

(27 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-09
234
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Oron är mänsklig, begriplig och till och med konstruktiv ibland. Men den kan också försvåra dina möjligheter att leva fullt ut. För en del är varningslampan alltid tänd och livet blir en utmattande kamp mot hotande problem och faror.

Anna Kåver ger dig här kunskap om oro ur tre olika perspektiv: det existentiella, det psykologiska och det biologiska. Hon bjuder in till självreflektion och delar med sig av hjälpsamma förhållningssätt till vår sårbarhet och livets inbyggda ovisshet. Hon vill också ge dig mod att våga tänja lite på dina trygghetsgränser för att öka din självtillit. Förhoppningen är att du ska få veta lite mer om just din oro, om hur du kan behålla den kloka oron och släppa taget om den giftiga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Oro : att leva med tillvarons ovisshet
 2. +
 3. Att leva ett liv, inte vinna ett krig : om acceptans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leva ett liv, inte vinna ett krig : om acce... av Anna Kåver (kartonnage).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Oro : att leva med tillvarons ovisshet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättillgängligt språk
  Maria Lisa Lindh, 21 april 2021

  Lätt att följa och förstå. Konkret och gillade den filosofiska och existentiella perspektivet mycket. Dock inget revolutionerande insiktsmässigt. Beror nog på vilken förförståelse man har. Men bra bok om man behöver förstå sin oro.

 2. Om orons mekanismer
  Cosmos, 16 maj 2018

  En bra bok. Lär mig att förstå orons mekanismer. Dess uppkomst på olika sätt. Att kunna leva med oro men också kunna hantera den.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Kåver