Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127819504
Compassioneffekten : att utveckla självtillit och inre trygghet (e-bok)

Compassioneffekten : att utveckla självtillit och inre trygghet (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-25
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vi pressar oss hårt idag, jämför oss med andra på sociala medier, känner oss otillräckliga och är rädda att inte duga eller att misslyckas. Med hjälp av self-compassion, självmedkänsla, kan vi möta livets svårigheter med värme, vänlighet, omsorg och förståelse istället för självkritik och krav på prestation.

Vi vet att fysisk träning är viktigt för att vi ska må bra. Nu visar modern hjärnforskning att vi också kan träna vår hjärna för ökat välmående. Med Compassioneffekten vill författaren visa på olika ingångar till att skapa en inre trygghet. Genom att aktivera kroppens eget trygghetssystem fattar vi klokare beslut, vågar göra förändringar och blir bättre på att leva i nuet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Compassioneffekten : att utveckla självtillit och inre trygghet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Religiöst
    Hannah, 4 februari 2019

    För mycket tuggade om lidande, bör kunna nyanseras bättre. Tröttsamt med litaniorna om det mänskliga lidandet, känns som ett tvång att lida pga att man är en människa. Nästan religiöst anstruket. Beskrivning av känslor liknar predikningar, ligger dessutom på förskolenivå. Lägger därför av med att läsa boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Compassioneffekten : att utveckla självti...