Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2019-02-26
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Fremer, Karin (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
478 g
SAB
Qbfb,Qbab
ISBN
9789127822603
Talang för människor : Psykologin bakom framgångsrik talent management (inbunden)

Talang för människor : Psykologin bakom framgångsrik talent management

Inbunden Svenska, 2019-02-26
267
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Talent management att attrahera, identifiera, utveckla och behålla kompetenta medarbetare har blivit ett centralt begrepp och ses som den viktigaste strategiska frågan för flertalet organisa-tioner och företag. Ändå tappar värdefulla medarbetare motivationen eller väljer att söka sig till andra arbetsgivare. Varför blir det så?

Talang för människor utgår från människans psykologi och visar hur man kan arbeta för att skapa motivation, engagemang och lojalitet i arbetslivet. Boken vänder sig både till dig som arbetar med talangfrågor och till dig som är chef och leder de omsusade talangerna i vardagen. Förhoppningsvis kan den hjälpa dig att fokusera på det verkligt viktiga: det som faktiskt bygger engagemang och motivation långsiktigt.

För dig som själv är medarbetare i en organisation, oavsett om du fått någon form av talangstämpel eller inte, kan boken fungera som en guide för vad du kan leta efter hos en bra arbetsgivare.
Sagt om boken:

"Man blir imponerad över de många aspekter som tas upp och de överraskande slutsatser som ibland framkommer, exempelvis varför de från början så lovande talangerna ofta blir besvikna och byter arbetsgivare. Här ges mycket att tänka på för såväl human resourcesavdelningar som ambitiösa yngre medarbetare. Boken bygger på gedigen forskning och är klart läsbar för alla arbetslivsintresserade."
BTJ-häftet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Talang för människor : Psykologin bakom framgångsrik talent management
  2. +
  3. Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfokuserad design

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfo... av Arvid Janson, Niklas Laninge (inbunden).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Asplund

  • Skolledning - Scener från den organiserande vardagen

    Jan Löwstedt, Kajsa Asplund, Tomas Backström, Karin Berglund, Pernilla Bolander

    Skolledning är så mycket mer än enskilda individers ansträngningar att leda och utveckla en verksamhet. Detta är utgångspunkten i Skolledning - scener från den organiserande vardagen. Boken belyser skolledning som summan av alla de lednings- och s...