Vägen genom skilsmässan : Att hantera en förlorad kärleksrelation (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (82.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Bennich Karlstedt
Utgivningsdatum
2017-12-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127823235
Vägen genom skilsmässan : Att hantera en förlorad kärleksrelation (ljudbok)

Vägen genom skilsmässan : Att hantera en förlorad kärleksrelation (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-21
133
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Separationer är så vanliga att vi idag knappt lyfter på ögonbrynet när vi hör om andras skilsmässor. Att det är vanligt gör det inte mindre svårt: för varje splittrad relation finns ett antal människor som ska gå vidare med sina liv.

Vad gör en separation med identiteten? Hur förhåller vi oss till den här typen av kris? Hur djupt rotad är föreställningen om hur vi ska leva våra liv och vad som är ett misslyckande?

Anna Bennich Karlstedt vill med sin bok ge en större förståelse och acceptans för hur en separation påverkar oss och hur vi kan göra för att ta oss igenom den. Hon använder sig av de kunskaper som idag finns om kris och krishantering, den senaste forskningen kring separationer - och av klienters, vänners och egna erfarenheter av att gå igenom en separation.

Vägen genom skilsmässan ger ett fördjupat perspektiv av vad en separation innebär i form av förlust, kris och stress, och praktisk hantering av detta psykologiskt.

Anna Bennich Karlstedt är leg. psykolog och arbetar både med individer och par. Hon är regelbunden expert i TV4 Nyhetsmorgon och återkommande gäst i andra radioprogram, t.ex. Kropp & Själ i P1, Morgonpasset i P3 samt återkommande expert i olika tidningar och magasin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vägen genom skilsmässan : Att hantera en förlorad kärleksrelation. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  -, 10 augusti 2020

  Rekommenderas. Tar upp många viktiga frågor och dilemman i samband med separationer.

 2. Värd att läsa
  Hanna, 14 januari 2019

  Intressant och relevant innehåll och bra uppläsning av författaren. Rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Bennich Karlstedt

 • Sjukt Stressad

  Anna Bennich Karlstedt

  Blir din "att göra"-lista aldrig kortare, hur många saker du än betar av? Blir du oftast frustrerad i köer och i trafik? Upplever du ständigt höga krav, dels ifrån omgivningen men kanske ännu mer ifrån dig själv? Märker du att du börjar ...

 • Sjukt stressad : enkla vägar till en lugn vardag

  Anna Bennich Karlstedt

  Enkla metoder för att hantera stressen och hitta mer lugn i vardagen. Ringer du samtal när du springer till bussen? Läser du sms när du promenerar? Eller har du på sista tiden blivit väldigt otålig och arg i köer och i trafiken? Då är det dags att...