Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2019-04-12
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
220 x 160 x 25 mm
Vikt
570 g
SAB
Qbab
ISBN
9789127823884
Faktastiskt : Rätt strategier för HR och ledare (inbunden)

Faktastiskt : Rätt strategier för HR och ledare

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-04-12
282
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Dagens chefer verkar i ett alltmer komplext arbetsliv. Hur ska jag som chef hantera motstridiga krav från olika medarbetare? Vad ska jag tänka på när en medarbetare är på väg tillbaka från en sjukskrivning? Kan jag lita på resultatet från arbetsmiljöenkäten och hur ska jag använda det?

Att arbeta faktabaserat kan underlätta för chefer att fatta rätt beslut. Det är ofta lika enkelt som det låter: att utgå från fakta istället för förutfattade meningar - när man väl vet hur man gör. Men det kan också bli svårt då vi behöver gå emot instinkten att snabbt försöka lösa problem innan vi förstått dem.

Dan Hasson beskriver här ett systematiskt, faktabaserat arbetssätt. Han slår hål på myter om stress, arbetsbelastning och förändringsarbete, och visar hur du kan:välja rätt insatser för organisationsutveckling och problemlösningskapa delaktighet och vinna medarbetares tillitforma organisationens framtid utifrån fakta istället för förutfattade meningargöra systematiskt arbetsmiljöarbete energigivandehjälpa medarbetare med stressrelaterad ohälsa till effektiv rehabilitering
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Faktastiskt : Rätt strategier för HR och ledare
  2. +
  3. Chef och HR : att möta personalproblem tillsammans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chef och HR : att möta personalproblem tillsammans av Kristina Palm, Dag Calminder (häftad).

Köp båda 2 för 606 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dan Hasson