Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2020-01-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Johanna Svartström
Originaltitel
Unified Protocol for Transdiagnostic Treatmentof Emotional
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
Vle,Dofa
ISBN
9789127824775
Unified protocol för ungdomar : diagnosöverskridande psykologisk behandling (häftad)

Unified protocol för ungdomar : diagnosöverskridande psykologisk behandling

Häftad,  Svenska, 2020-01-11
300
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
OBS: Tyvärr är undertiteln fel på den tryckta bokens omslag. Den rätta är "Diagnosöverskridande psykologisk behandling", såsom står på bokens titelsida.

Unified protocol för ungdomar hjälper dig som är 13 år eller äldre att bättre förstå och hantera starka känslor. Behandlingsprogrammet fungerar oavsett om det är rädsla, ångest, nedstämdhet, ledsenhet, ilska, skam - eller någon annan känsla som ställer till med problem. Här får du lära dig mer om vad känslor är och varför de är viktiga för oss människor. Du får träna på att upptäcka dina känslor, och hur de får dig att tänka och reagera. Inte minst får du lära dig strategier som gör det lättare att påverka dina känslor. Du ska använda boken tillsammans med en terapeut som vägleder dig. På bokens webbplats finns formulär och arbetsmaterial samlat.

Unified protocol för ungdomar är framtaget av några av de främsta experterna på känslomässiga svårigheter hos ungdomar och har vetenskapligt stöd. Teknikerna bygger på kognitiv beteendeterapi. Denna svenska utgåva är fackgranskad av leg. psykolog Cecilia Arlinger Karlsson, som även har skrivit ett svenskt förord.

Huvudförfattaren Jill Ehrenreich-May är docent vid Child division of the department of psychology, University of Miami. Övriga medförfattare är David H. Barlow, professor emeritus i psykatri och psykologi vid Boston University samt Sarah M. Kennedy, Jamie A. Sherman och Shannon M. Bennett.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Unified protocol för ungdomar : diagnosöverskridande psykologisk behandling
  2. +
  3. Unified protocol för barn : diagnosöverskridande psykologisk behandling - arbetsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Unified protocol för barn : diagnosöverskridand... av Jill Ehrenreich-May, Sarah M Kennedy, Jamie A Sherman, Emily L Bilek, David H Barlow (häftad).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »