Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2020-01-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Johanna Svartström
Originaltitel
Unified Protocol for Transdiagnostic Treatment of Emotional
Vikt
530 g
SAB
Vle,Dofa
ISBN
9789127824782
Unified protocol för barn : diagnosöverskridande psykologisk behandling - arbetsbok (häftad)

Unified protocol för barn : diagnosöverskridande psykologisk behandling - arbetsbok

Häftad,  Svenska, 2020-01-11
330

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
OBS: Tyvärr är undertiteln fel på den tryckta bokens omslag. Den rätta är "Diagnosöverskridande psykologisk behandling", såsom står på bokens titelsida.

Unified protocol för barn är skriven för åldrarna 7-13 år och hjälper barn att hantera starka känslor. Barnet får vara en känslodetektiv som genom lekar, aktiviteter och experiment lär sig olika knep som gör det lättare att delta i och uppskatta vardagsaktiviteter. Dessa knep kan användas oavsett om det är rädsla, ångest, nedstämdhet, ledsenhet, ilska, skam eller någon annan känsla som ställer till med problem. Den här arbetsboken ska användas i samarbete med en terapeut som vägleder barn och föräldrar genom behandlingsprogrammet. Som barnets förälder har du en nyckelroll i behandlingen och får lära dig samma färdigheter som ditt barn. På bokens webbplats finns allt arbetsmaterial samlat.

Unified protocol för barn är framtaget av några av de främsta experterna på känslomässiga svårigheter hos barn och har vetenskapligt stöd. Teknikerna bygger på kognitiv beteendeterapi. Denna svenska utgåva är fackgranskad av leg. psykolog Cecilia Arlinger Karlsson, som även har skrivit ett svenskt förord.

Huvudförfattaren Jill Ehrenreich-May är docent vid Child division of the department of psychology, University of Miami. Övriga medförfattare är David H. Barlow, professor emeritus i psykatri och psykologi vid Boston University samt Sarah M. Kennedy, Jamie A. Sherman och Emily L. Bilek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Unified protocol för barn : diagnosöverskridande psykologisk behandling - arbetsbok
  2. +
  3. Unified protocol för ungdomar : diagnosöverskridande psykologisk behandling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Unified protocol för ungdomar : diagnosöverskri... av Jill Ehrenreich-May, Sarah M Kennedy, Jamie A Sherman, Shannon M Bennett, David H Barlow (häftad).

Köp båda 2 för 625 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »