Länge leve vänner (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2021-08-27
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127825437
Länge leve vänner (e-bok)

Länge leve vänner E-bok

forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-27

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Samlad forskning över decennier talar ett tydligt språk: Starka relationer toppar listan över vad som gör oss människor lyckliga och vad som får oss att leva längre och friskare liv. Ändå lyser böcker om hur man stärker vänskapsrelationer med sin frånvaro i bokhyllorna. I och med att samhället förändras, att vi bildar familj allt högre upp i åldrarna och att vi förblir singlar längre ökar också betydelsen av vänskapsrelationer.

Vilka byggstenar är det som skapar vänskap? Vad gör att vissa vänskapsrelationer håller över tid medan andra rinner ut i sanden? Hur kan vi fördjupa kontakten till någon vi redan känt i dagar och år? Hur kan vi hantera sprickor som uppstår i vänskap och varför är medvetenhet, mod och välvilja så viktiga för att skapa djupare kontakt?

Länge leve vänner är en motivationsbok som tar avstamp i vetenskap och forskning om vikten av vänskap och goda sociala relationer. Det är också en metodbok baserad på modern psykologi och beteendeterapi, med handfasta råd och guidade övningar för att fördjupa, vidareutveckla och värna om sina relationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Tid att leva

    Livheim Fredrik, Ek Daniel, Hedensjö Björn

    Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du får hjälp att hantera den ofrånkomliga stress som är en del av livet ? och att förändra den stress som är möjlig att göra något åt. När kraven är många i l...