Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2020-01-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
94 g
SAB
Oac
ISBN
9789127827134

Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-01-17
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Separationer är så vanliga att vi idag knappt lyfter på ögonbrynet när vi hör om andras skilsmässor. Att det är vanligt gör det inte mindre svårt: för varje splittrad relation finns ett antal människor som ska gå vidare med sina liv.

Vad gör en separation med identiteten? Hur förhåller vi oss till den här typen av kris? Hur djupt rotad är föreställningen om hur vi ska leva våra liv och vad som är ett misslyckande?

Anna Bennich Karlstedt vill med sin bok ge en större förståelse och acceptans för hur en separation påverkar oss och hur vi kan göra för att ta oss igenom den. Hon använder sig av de kunskaper som idag finns om kris och krishantering, den senaste forskningen kring separationer – och av klienters, vänners och egna erfarenheter av att gå igenom en separation.

Vägen genom skilsmässan ger ett fördjupat perspektiv av vad en separation innebär i form av förlust, kris och stress, och praktisk hantering av detta psykologiskt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation
 2. +
 3. Vuxna barn till känslomässigt omogna föräldrar : så läker du efter en uppväxt med avvisande eller självupptagna föräldrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vuxna barn till känslomässigt omogna föräldrar ... av Lindsay C Gibson (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  SF, 31 januari 2022

  Bra, informativ bok när livet är svårt. Bra tips och råd som man kan behöva när man själv inte är på topp och kan tänka funktionellt och klokt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Bennich Karlstedt

 • Sjukt stressad : enkla vägar till en lugn vardag

  Anna Bennich Karlstedt

  Enkla metoder för att hantera stressen och hitta mer lugn i vardagen. Ringer du samtal när du springer till bussen? Läser du sms när du promenerar? Eller har du på sista tiden blivit väldigt otålig och arg i köer och i trafiken? Då är det dags att...

 • Vägen genom skilsmässan

  Anna Bennich Karlstedt

  Separationer är så vanliga att vi idag knappt lyfter på ögonbrynet när vi hör om andras skilsmässor. Att det är vanligt gör det inte mindre svårt: för varje splittrad relation finns ett antal människor som ska gå vidare med sina liv. Vad gör en se...