Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2020-01-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
94 g
SAB
Oac
ISBN
9789127827134
Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation (pocket)

Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation

Pocket Svenska, 2020-01-17
59
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Separationer är så vanliga att vi idag knappt lyfter på ögonbrynet när vi hör om andras skilsmässor. Att det är vanligt gör det inte mindre svårt: för varje splittrad relation finns ett antal människor som ska gå vidare med sina liv.

Vad gör en separation med identiteten? Hur förhåller vi oss till den här typen av kris? Hur djupt rotad är föreställningen om hur vi ska leva våra liv och vad som är ett misslyckande?

Anna Bennich Karlstedt vill med sin bok ge en större förståelse och acceptans för hur en separation påverkar oss och hur vi kan göra för att ta oss igenom den. Hon använder sig av de kunskaper som idag finns om kris och krishantering, den senaste forskningen kring separationer och av klienters, vänners och egna erfarenheter av att gå igenom en separation.

Vägen genom skilsmässan ger ett fördjupat perspektiv av vad en separation innebär i form av förlust, kris och stress, och praktisk hantering av detta psykologiskt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation
 2. +
 3. Det är en sak jag måste berätta... : att bli hel igen efter otrohet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det är en sak jag måste berätta... : att bli he... av Laila Dahl (pocket).

Köp båda 2 för 114 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Bennich Karlstedt

 • Sjukt Stressad

  Anna Bennich Karlstedt

  Blir din "att göra"-lista aldrig kortare, hur många saker du än betar av? Blir du oftast frustrerad i köer och i trafik? Upplever du ständigt höga krav, dels ifrån omgivningen men kanske ännu mer ifrån dig själv? Märker du att du börjar ...

 • Sjukt stressad : enkla vägar till en lugn vardag

  Anna Bennich Karlstedt

  Enkla metoder för att hantera stressen och hitta mer lugn i vardagen. Ringer du samtal när du springer till bussen? Läser du sms när du promenerar? Eller har du på sista tiden blivit väldigt otålig och arg i köer och i trafiken? Då är det dags att...