Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2020-08-28
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
430 g
SAB
Dofaa
ISBN
9789127827196
Hela havet stormar : småbarnsfamiljens livboj vid trots, konflikter och syskonbråk (inbunden)

Hela havet stormar : småbarnsfamiljens livboj vid trots, konflikter och syskonbråk

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2020-08-28
257
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hela havet stormar : småbarnsfamiljens livboj vid trots, konflikter och syskonbråk Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Favorittröjan ligger i tvätten, strumporna korvar sig, det finns bara hallonyoghurt och det är krääääkäckligt! Varför ska syrran jämt få bästa platsen i soffan?! Pappa ska ta på jackan, inte mamma, och JAG VILL INTE GÅ TILL FÖRIS!

I Hela havet stormar möter läsaren en rad olika småbarnsfamiljer som fastnar i vanliga konflikter, som syskonbråk, tjafs, tjat, sammanbrott vid hämtning och lämning på förskolan och att inte vilja äta eller klä på sig. Bara att komma iväg hemifrån kan kännas som ett dagsverke för en sliten förälder.

De två författarna, psykologer och själva föräldrar, resonerar med värme och kunskap kring hur stormar i familjen kan hanteras. De visar hur olika omständigheter påverkar familjelivet - som antalet barn, bonusbarn, om det är en eller fler föräldrar i familjen - och belyser med stark igenkänning hur ens goda föresatser som förälder ofta krockar med vardagens krav och utmaningar. Genom att nyfiket utforska vad som ligger bakom ett barns protester och pröva nya förhållningssätt ges nycklar till förändring - och hopp om ett lugnare familjeliv.

Tova Winbladh är leg. psykolog och har specialiserat sig på familjeliv och samspel mellan små barn och vuxna. Hon är mamma till fem barn. Ida Flink är leg. psykolog, docent och forskare inom hälsopsykologi vid Örebro universitet. Hon är mamma till tre barn, ett tvillingpar och deras äldre bror.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hela havet stormar : småbarnsfamiljens livboj vid trots, konflikter och syskonbråk
  2. +
  3. De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror

De som köpt den här boken har ofta också köpt De kallar det trots : om att vägleda små barn g... av Malin Bergström, Clara Linnros (inbunden).

Köp båda 2 för 537 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna