Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2019-11-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
235 x 165 x 26 mm
Vikt
628 g
SAB
Eu
ISBN
9789127827486
Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö (inbunden)

Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2019-11-08
439
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Specialpedagogik och funktionsvariationer?är en gedigen grundbok som belyser de vanligaste funktionsnedsättningarna ur olika specialpedagogiska perspektiv. Boken ger rikligt med återkoppling till den pedagogiska praktiken samt tillgång till förklaringsmodeller för att möta elevernas behov och skapa en inkluderande lärmiljö.

Nytt i denna reviderade utgåva är att innehållet uppdaterats utifrån aktuell forskning och lagstiftning samt styrdokument. Termer och begrepp har moderniserats och genom fler konkreta exempel och diskussionsfrågor har boken blivit än mer praktiknära.

Boken ger en gemensam kunskapsgrund och ett bra underlag för att bemöta frågor kring funktionsvariationer. Den vänder sig till blivande och verksamma lärare inom alla skolformer, liksom till speciallärare och specialpedagoger, skolledare och elevhälsoteam.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö
  2. +
  3. Att anpassa undervisning : till individ och grupp i klassrummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att anpassa undervisning : till individ och gru... av Anja Thorsten, Karin Forslund Frykedal, Sofia Boo (häftad).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Samverkan kring barn och unga i behov av särskilt stöd

    Inga-Lill Jakobsson, Marianne Lundgren

    Vilka kunskaper behöver du som lärare när du möter barn i svåra livssituationer? Hur kan du samverka med andra professioner och föräldrar? Vilket stöd har du rätt till när svårigheter uppstår? Dessa viktiga frågor behandlas i boken Samverkan kring...