Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2019-11-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
235 x 165 x 26 mm
Vikt
628 g
SAB
Eu
ISBN
9789127827486
Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö (inbunden)

Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-11-08
444

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Specialpedagogik och funktionsvariationer?är en gedigen grundbok som belyser de vanligaste funktionsnedsättningarna ur olika specialpedagogiska perspektiv. Boken ger rikligt med återkoppling till den pedagogiska praktiken samt tillgång till förklaringsmodeller för att möta elevernas behov och skapa en inkluderande lärmiljö.

Nytt i denna reviderade utgåva är att innehållet uppdaterats utifrån aktuell forskning och lagstiftning samt styrdokument. Termer och begrepp har moderniserats och genom fler konkreta exempel och diskussionsfrågor har boken blivit än mer praktiknära.

Boken ger en gemensam kunskapsgrund och ett bra underlag för att bemöta frågor kring funktionsvariationer. Den vänder sig till blivande och verksamma lärare inom alla skolformer, liksom till speciallärare och specialpedagoger, skolledare och elevhälsoteam.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö
 2. +
 3. Autism och ADHD i skolan : handbok i tydliggörande pedagogik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Autism och ADHD i skolan : handbok i tydliggöra... av Anna Sjölund, Cajsa Jahn, Ann Lindgren, Malin Reuterswärd (häftad).

Köp båda 2 för 759 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Specialpedagogik och funktionsvariationer : att möta barn och unga med funktionsnedsättningar i en utvecklande miljö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En huvudbok i ämnet
  Peter, 10 maj 2022

  För min del är detta en huvudbok i min kurs, så det var värt att köpa den. Kan även bli användbar inför min sluttentamen om ett år.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Samverkan kring barn och unga i behov av särskilt stöd

  Inga-Lill Jakobsson, Marianne Lundgren

  Vilka kunskaper behöver du som lärare när du möter barn i svåra livssituationer? Hur kan du samverka med andra professioner och föräldrar? Vilket stöd har du rätt till när svårigheter uppstår? Dessa viktiga frågor behandlas i boken Samverkan kring...