Konsten att fördärva sitt liv - eller inte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (142.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Einhorn
Utgivningsdatum
2020-09-10
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127827875
Konsten att fördärva sitt liv - eller inte (ljudbok)

Konsten att fördärva sitt liv - eller inte Ljudbok

(17 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-10

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mycket har jag lärt och en hel del begriper jag mig fortfarande inte på, men det finns en sak som fascinerar mig oerhört mycket: att vi människor, och jag är inget undantag, förefaller ha en inneboende destruktiv kraft som gör att vi periodvis snubblar fram genom tillvaron.

Många tycks göra sitt bästa för att skapa problem och sätta krokben för sig själva. Och ska man göra något bör man göra det grundligt här får de råd och tips så att det blir ordentligt gjort. Eller så kan den här boken användas för att förändra sitt liv till det bättre. Det är bara att välja.

Drastiskt och personligt skriver Stefan Einhorn om den svåra konsten att leva. I sin nya bok sammanför han två olika perspektiv. Avsnitten om att fördärva sitt liv grundar sig på iakttagelser och egna erfarenheter och varvas med texter som ger förslag på hur en förändring istället skulle kunna ske för människan har en fantastisk förmåga att även se det ljusa i tillvaron och en vilja att kämpa för att nå dit. Det finns en väg ut ur de självpåtagna svårigheterna, om man nu vill bli nöjd med livet.

Konsten att fördärva sitt liv eller inte tar upp frågan om vi kan förändra oss och i så fall hur vi kan bära oss åt.

Stefan Einhorn är professor och ordförande vid Centrum för social hållbarhet vid Karolinska Institutet, överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset och flitigt anlitad föreläsare inom bland annat etik. Med en rad uppmärksammade och framgångsrika böcker, bland annat bästsäljaren Konsten att vara snäll, har han vunnit en hängiven läsekrets.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Einhorn