Återhämtningsguiden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2021-03-05
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127827912
Återhämtningsguiden (e-bok)

Återhämtningsguiden E-bok

Må bra trots stress och press

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-05

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Förmodligen ser återhämtningsbehovet ut ungefär som kostbehovet.
Vi mår bäst av att äta då och då några gånger per dag snarare än att äta jättemycket en gång om dagen, eller bara på helgen eller semestern.

Stresshantering har tidigare mest handlat om att minska faktorer som leder till stress. Men många forskare är idag överens om att det inte är stressen i sig som orsakar ohälsa utan bristen på återhämtning.

Psykologen och forskaren Niclas Almén ger in sin bok många infallsvinklar på återhämtning. Han beskriver också ett program som stegvis och strukturerat vägleder dig i att förbättra din återhämtning i vardagen.

Programmet leder till ökad både mental och fysisk pigghet, samtidigt som det minskar upplevd stress, irritabilitet, jäkt, oro, ångest, nedstämdhet och utmattning. Ditt välbefinnande har med andra ord goda chanser att öka om du följer råden!

Boken riktar sig till dig som vill må bra, leva ett aktivt liv och prestera så bra som möjligt utan att behöva göra det omöjliga: ta bort all stress vare sig om det är i förebyggande syfte eller om du har utvecklat utmattningsproblem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Återhämtningsguiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Layout/bilder
    Claes I Helgesson, 24 mars 2021

    Bilderna är lite naiva och texten är lite för kompakt. Texten borde delats upp i kortare stycken för att bli mer lättläst.

Visa alla 1 recensioner