Paus : konsten att göra något annat (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2020-05-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
180 x 110 x 17 mm
Vikt
158 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127828360

Paus : konsten att göra något annat

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-05-15
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
”En äkta ögonöppnare.”
Bodil Jönsson, Fysiker och författare

Pauser behövs för att vi ska kunna återhämta oss, reflektera och planera. Vi klarar oss inte utan att ta en paus. Ändå är den hotad.

Pliktsamhället manar oss att göra i stället för att vara. Tekniken och tidsandan får oss att jobba jämt och överallt. Vi fyller våra kalendrar, skriver långa att-göralistor och stressar vidare, som om pauser var något dumt och dåligt. Men det är tvärtom.

En paus får oss att bli mer effektiva, utvecklas och må bra. Patrik Hadenius berättar här om de bästa sätten att pausa och förklarar varför vi bör ta kommandot över vår tid och stanna upp.
"En ljum bris mot din trötta panna, en inbjudan till djupa andetag som inte bara ger dig goda anledningar utan även vetenskapliga belägg för dem."
Dagen

"Utbudet må vara digert men det går att vaska fram vårens guldkorn i genren. Patrik Hadenius Paus - konsten att göra något annat är inte vara välskriven och personlig, utan en strålande idéhistorisk långessä." Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Paus : konsten att göra något annat
  2. +
  3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Paus : konsten att göra något annat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbart tankeväckande och lärande
    Birgitta K, 26 oktober 2020

    En liten essäpärla! Hadenius skärskådar begreppet "paus" ur olika synvinklar med överraskande fylligt resultat. Man får sig till livs en stor portion kulturhistoria. Hur vi uppfattar tid och pauser i dagens samhälle beskrivs tänkvärt. Tag med denna lilla litterära pärla till den välbehövliga läspausen i favoritfåtöljen och fly från den påtvingade pausen som pandemin gett oss.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patrik Hadenius