Leva med tinnitus (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2020-04-28
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 170 x 12 mm
Vikt
350 g
SAB
Vjbe
ISBN
9789127828469
Leva med tinnitus (häftad)

Leva med tinnitus

Häftad Svenska, 2020-04-28
354
Skickas inom 10-15 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Har du ett klingande, ringande, tjutande, brusande, surrande, visslande ljud i huvudet eller öronen som påverkar ditt dagliga liv? Ett stort antal personer i Sverige upplever att tinnitus inverkar på deras mående, sömn, koncentrationsförmåga och livskvalitet. Ljudet kan uppfattas störande i ett flertal situationer och ljudmiljöer såsom i tystnad, vid restaurangbesök eller vid samtal. Vissa upplever inte längre samma glädje i aktiviteter som de tidigare uppskattade. Andra känner en oro och frågar sig om deras tinnitus kommer att bli värre, eller om den är tecken på något allvarligt fel.

Leva med tinnitus är en självhjälpsbok som bygger på material som arbetats fram och prövats med goda resultat under flera år av forskning och som tillvaratar den senaste utvecklingen inom tinnitusbehandling. Metoderna i boken är hämtade från kognitiv beteendeterapi (KBT) och acceptance and commitment therapy (ACT). Läsaren får arbeta med olika beprövade tekniker och tillägnar sig nya förhållningssätt. Syftet är att tinnitus inte längre ska behöva ta lika stor plats i den enskildes liv.

Boken vänder sig till dig som har tinnitus eller som möter personer med tinnitus i ditt arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leva med tinnitus
  2. +
  3. Bakom välviljans mask : försvagning av dövsamhället

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bakom välviljans mask : försvagning av dövsamhä... av Harlan Lane (häftad).

Köp båda 2 för 753 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna