Leva med tinnitus (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2020-04-28
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 170 x 12 mm
Vikt
350 g
SAB
Vjbe
ISBN
9789127828469
Leva med tinnitus (häftad)

Leva med tinnitus

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-04-28
363
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Leva med tinnitus Kan levereras innan julafton
Har du ett klingande, ringande, tjutande, brusande, surrande, visslande ljud i huvudet eller öronen som påverkar ditt dagliga liv? Ett stort antal personer i Sverige upplever att tinnitus inverkar på deras mående, sömn, koncentrationsförmåga och livskvalitet. Ljudet kan uppfattas störande i ett flertal situationer och ljudmiljöer såsom i tystnad, vid restaurangbesök eller vid samtal. Vissa upplever inte längre samma glädje i aktiviteter som de tidigare uppskattade. Andra känner en oro och frågar sig om deras tinnitus kommer att bli värre, eller om den är tecken på något allvarligt fel.

Leva med tinnitus är en självhjälpsbok som bygger på material som arbetats fram och prövats med goda resultat under flera år av forskning och som tillvaratar den senaste utvecklingen inom tinnitusbehandling. Metoderna i boken är hämtade från kognitiv beteendeterapi (KBT) och acceptance and commitment therapy (ACT). Läsaren får arbeta med olika beprövade tekniker och tillägnar sig nya förhållningssätt. Syftet är att tinnitus inte längre ska behöva ta lika stor plats i den enskildes liv.

Boken vänder sig till dig som har tinnitus eller som möter personer med tinnitus i ditt arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leva med tinnitus
 2. +
 3. Kognitiv beteendeterapi vid tinnitus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kognitiv beteendeterapi vid tinnitus av Viktor Kaldo, Gerhard Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 738 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Leva med tinnitus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ovärderlig
  DavidLj, 22 juni 2022

  Användes som kurslitteratur i tinnitusgrupp. Väldigt bra metoder för att lära sig leva med sin tinnitus. Om man tror att den helt ska försvinna har man fel utgångsläge.

 2. Rekommendation
  Baran Mirzai, 26 oktober 2021

  Jag jobbar inom vård och omsorg och redan rekommenderar jag vår verksamhet att använda boken. Eftersom jag läste boken på grund av min tinnitus och håller på att gå genom boken tillsammans med min kurator och diskutera och analysera den.Det är mycket givande bok och man kommer fram lösningar och hur man lär sig att komma överens med sin tinnitus samt försöker att leva sitt normala livet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna