Krisstress (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2020-11-13
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127829220
Krisstress (e-bok)

Krisstress E-bok

Att hantera en pandemi, coronaoro och andra långvariga påfrestningar

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-13

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vad behöver vi veta om stress och vad kan vi göra för att orka hålla ut om en kris blir långvarig?

Coronaepidemin och andra samhällsövergripande kriser påverkar vår vardag, hälsa, ekonomi, sorg, ensamhet, sömn och vårt liv på så många andra plan. Stresspåslaget ökar; rädsla och oro gör det svårt att hantera ovissheten i en osynlig fiende som till exempel covid-19.

De flesta av oss påverkas av en stor kris. Många får ställa om, pressen ökar på vårdpersonal medan andra blir av med jobbet och personer som redan besväras av psykisk ohälsa riskerar att må sämre. Men allt är inte nattsvart och för många som haft en överaktiv livsstil innan coronapandemin kan en sänkning av tempot faktiskt ha medfört större möjligheter att vila, koppla av, träna och ta hand om sig själv.

Oavsett vilken situation du känner igen dig i har du hjälp av att veta mer om hur en kris stressar oss och vad du kan göra åt det.

Giorgio Grossi och Kerstin Jeding, ledande aktörer inom stresshantering i Sverige, förmedlar här livsviktig kunskap om varför vi blir sjuka av stress och ger strategier för hur man ska orka i en svår tid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Vägen ur utmattningssyndrom

    Grossi Giorgio, Jeding Kerstin

    Stress är en del av livet vi är gjorda för att hantera stress och den hjälper oss att leva och överleva. Men: för mycket stress, för ofta, utan möjlighet till återhämtning och vila sliter på kroppen och kan göra oss sjuka. Stress har vuxit till at...