Familjen Nalle går i ide (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Klumpe Dumpe-böckerna
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2004-01-01
Upplaga
2. uppl.
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Mati Lepp
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 175 x 5 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc,u
ISBN
9789129658811
Familjen Nalle går i ide (kartonnage)

Familjen Nalle går i ide

(3 röster)
Kartonnage Svenska, 2004-01-01

Slutsåld

Pappa Nalle har hört att riktiga björnar går i ide. Men vad är egentligen ett ide? Varken Mamma Nalle, Björnbusan, Mini-Nalle, eller pappa Nalle vet. De provar det ena stället efter det andra. Och till slut kommer de på det. Sängen! Oj, vad skönt det var i idet! Arne Norlin och Mati Lepp har gjort en ljuvlig läggdagsbok, den allra första berättelsen i serien om familjen Nalle. Från 2 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arne Norlin

Recensioner i media

Alla riktiga björnar går i ide. Det berättar Pappa Nalle för sin familj. Men förklara vad ett ide är, det kan han inte. Ingen i familjen Nalle, Mamma Nalle, Björnbusan eller Lillnallen, vet vad ett ide är. Nu har de fått ett skojigt uppdrag! Gissningarna är många, den ena tokigare än den andra: Kanske är ett ide när man går i fina kläder? Eller när man busar och skräms? Eller när man går och gömmer sig, gissar Mamma Nalle. Mammans gissning låter roligast och hela familjen börjar att leta efter en mysig vrå där nallarna kan gömma sig tillsammans. Tänk, det finns faktiskt bara en plats där hela familjen ryms: i den stora, mjuka sängen!

Godnattsaga med hög mys- och gullighetsfaktor, precis som godnattsagor ska vara! Mati Lepp har klätt Pappa Nalle i blå arbetarsnickisar och Mamma Nalle i svart klänning med vitt förkläde, men med förhoppning om att det rör sig om tillfälligheter, förlåter jag honom och kryper ner hos nallarna i deras nyfunna ide.