Ormens gåva (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Skämmerskans barn (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
409
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Karin Nyman
Originalspråk
Danska
Originaltitel
Slangens gave
Dimensioner
215 x 146 x 30 mm
Vikt
520 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129662733
Ormens gåva (kartonnage)

Ormens gåva

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Tredje delen i serien om Skämmerskan och hennes familj. Plötsligt knackar en främmande man på dörren. Det visar sig vara Dinas far och hennes mor vill inte ha något med honom att göra, för han är mästare i svart magi ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ormens gåva

Övrig information

Tredje delen i serien om Skämmerskan och hennes familj.
Plötsligt knackar en främmande man på dörren, det visar sig vara Dinas far och hennes mor vill inte ha något med honom att göra för han är mästare i svart magi ... Fjärde och avslutande delen ges ut 2005.

Någon som stirrar på en, en dimmig gestalt på heden, en otäck närvaro av någon som bara kan ses när han vill bli sedd ... Sezuan är mästare i svart magi och om man har tur är han bara otäck och nyckfull. Men han är också Dinas pappa. När han kommer för att kräva sin rätt som pappa, till en dotter som han aldrig har träffat, måste Skämmerskan och hennes familj fly. Ibland blir de bemötta med vänlighet men oftare med misstänksamhet. En flyktings tillvaro är både otrygg och hård. Dinas bror Davin blir på falska grunder arresterad och skickad till borgen vid Sagisburg. Och Dina kan inte göra annat än att köpslå med Sezuan innan hon kan rädda sin bror.

Fyrahundra sidor ren spänning som man bara måste sluka! Författaren håller stilen och lyckas skapa en berättelse som är full av action och spänning men som också innehåller djupare teman som utanförskap, flykt och en familj i konflikt.