Farmor och paradiset (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2005-09-01
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Anna Sandler
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
267 x 221 x 7 mm
Vikt
300 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129663235
Farmor och paradiset (kartonnage)

Farmor och paradiset

Kartonnage Svenska, 2005-09-01

Slutsåld

Paradiset är ett vackert ställe där fåglar alltid sjunger. Dit kommer man när man är död, berättar farmor en kväll. Så en dag dör farfar och åker iväg till paradiset utan sina extra-öron. Hur ska han då kunna höra fåglarna sjunga hans älsklingssånger?

Ja, var ligger paradiset egentligen? Plötsligt får farmor en idé. Hon lyfter upp sitt barnbarn på sina starka axlar och ger sig av ut ur stan.

Så stannar farmor och sätter sig på en sten precis under äppelträdet, där hon och farfar träffades första gången. Där ligger farfars paradis, där sjunger fåglarna, där är himmelen stor. Och de lägger farfars extra-öron på en sten i närheten och lämnar lite busspengar till honom om han vill komma och hälsa på dem i framtiden. Och sen går de hem och fortsätter att lösa korsord tillsammans.

Victoria Hammar och Anna Sandler har tillsammans gjort en färgstark bilderbok som väcker barns och vuxnas fantasier om Paradiset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Paradiset är ett vackert ställe där fåglar alltid sjunger. Dit kommer man när man är död, berättar farmor en kväll.
Så en dag dör farfar och åker iväg till paradiset utan sina extra-öron. Hur ska han då kunna höra fåglarna sjunga hans älsklingssånger?
Ja, var ligger paradiset egentligen? Plötsligt får farmor en idé. Hon lyfter upp sitt barnbarn på sina starka axlar och ger sig av ut ur stan. Så stannar farmor och sätter sig på en sten precis under äppelträdet, där hon och farfar träffades första gången. Där ligger farfars paradis, där sjunger fåglarna, där är himmelen stor.

Victoria Hammar och Anna Sandler har tillsammans gjort en färgstark bilderbok som väcker barns och vuxnas fantasier om Paradiset.