Mycket mera Millan (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Millan (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2006-04-01
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Annika Huett
Illustrationer
ill.
Dimensioner
206 x 157 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129663853
Mycket mera Millan (kartonnage)

Mycket mera Millan

Kartonnage Svenska, 2006-04-01

Slutsåld

Millan, 6 år, är en intensiv person med starka känslor och Millan älskar djur. Hon vill ha en hund eller katt, ja, vad som helst bara det är hennes eget djur. Men än så länge får hon nöja sig med att rädda så många som möjligt. Minst hundra daggmaskar, sniglar och nyckelpigor och en fågel ? fast den dog.

När familjen flyttar till Katrineholm får Millan mamma att lova henne en katt. Men det händer ingenting fast Millan tjatar varenda dag, så hon skaffar en själv! Sån är hon ? självständig, orädd, handlingskraftig. Och visst får hon ofta skäll för allt hon ställer till med, men det får hon ta.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mycket mera Millan

Övrig information

Millan, 6 år, är en intensiv person med starka känslor och Millan älskar djur. Hon vill ha en hund eller katt, ja, vad som helst bara det är hennes eget djur. Men än så länge får hon nöja sig med att rädda så många som möjligt. Minst hundra daggmaskar, sniglar och nyckelpigor och en fågel ¿ fast den dog.

När familjen flyttar till Katrineholm får Millan mamma att lova henne en katt. Men det händer ingenting fast Millan tjatar varenda dag, så hon skaffar en själv! Sån är hon ¿ självständig, orädd, handlingskraftig. Och visst får hon ofta skäll för allt hon ställer till med, men det får hon ta.