Taynikma. Mästertjuven (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Taynikma (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Lena Ollmark
Originalspråk
Danska
Originaltitel
Mestertyven (danska)
Medarbetare
Mann, Merlin P. (medf.)
Illustratör/Fotograf
Jan Kjær
Illustrationer
ill.
Dimensioner
200 x 140 x 10 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129665659
Taynikma. Mästertjuven (kartonnage)

Taynikma. Mästertjuven

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2006-08-01

Slutsåld

Söder om bergen, norr om havet ligger landet Tayklanien. Här härskar ljusets odödliga furstinna sedan snart 100 år. En ny actionserie i mangastil! I färg! Och inbunden!

14-åriga Koto ger sig av till stan för att sälja familjens arvegods. Han måste skaffa fram en stor summa pengar, annars blir han och föräldrarna utkastade på gatan när vintern och kylan kommer till bergen.
I stan visar det sig att både soldater och tjuvar vill komma åt Kotos arv och han får stora problem. Men i skuggan lurar någon som har ännu större planer för honom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Taynikma. Mästertjuven. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spänning i alla böckerna
    Barnens boktips, 18 november 2010

    Jag vill rekommendera bokserien Taynikma. Den handlar om pojken Koto som ger sig ut på en handelsresa för att sälja en gammal släktklenod. Men snart förstår han att denna släktklenod innehåller en del av skuggans kraft. På vägen måste han hitta den siste taytanen som ska bringa den värd han lever i lycka och fred. Han hittar alla klenoder och deras ägare som snart lär honom en viktig läxa att genom att samarbeta klarar man vad som helst. Boken innehåller spänning glädje och humor. Serien in... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Taynikma. Mästertjuven

Övrig information

Söder om bergen, norr om havet ligger landet Tayklanien. Här härskar ljusets odödliga furstinna sedan snart 100 år. En ny actionserie i mangastil! I färg! Och inbunden! 14-åriga Koto ger sig av till stan för att sälja familjens arvegods. Han måste skaffa fram en stor summa pengar, annars blir han och föräldrarna utkastade på gatan när vintern och kylan kommer till bergen. I stan visar det sig att både soldater och tjuvar vill komma åt Kotos arv och han får stora problem. Men i skuggan lurar någon som har ännu större planer för honom.