Nejlika och lilla lilla syster (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Smarta små
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2008-07-01
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Anna-Karin Garhamn
Dimensioner
218 x 217 x 8 mm
Vikt
260 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129669114
Nejlika och lilla lilla syster (kartonnage)

Nejlika och lilla lilla syster

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2008-07-01

Slutsåld

Nejlika är två år. Hon är storasyster nu. Mammas mage är platt igen och Nejlikas lilla lilla syster är här. Mamma och pappa är glada men trötta. Nejlika är pigg, Nejlika vill krama lilla syster. Mycket. Men mamma ropar: Nej! Nej! Inte krama så hårt! Nejlika vill ligga nära lilla syster. Men pappa ropar: Nej! Nej! Det blir för trångt. Nejlika blir jättearg, det är ju hennes lilla syster!
Oj, säger mamma. Oj, säger pappa. Men sen tänker de efter väldigt noga. Och Pappa visar Nejlika hur hon ska klä på lilla syster. Mamma visar hur hon kan spela och sjunga med lilla syster. Nejlika visar lilla syster alla saker hon kan göra och lilla syster smakar på Nejlikas näsa. Mums! Då känner Nejlika att hon och lilla lilla syster är bästa vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nejlika och lilla lilla syster. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Optimal syskonbok
    Alice Brax, 2 mars 2014

    Det här är en av mina absoluta favoritbarnböcker. Nejlika är en väldigt sympatisk personer, alltid redo att mata sin nyfödda syster med glass, trots att hennes trötta föräldrar hävdar att lillasyster bara dricker mjölk. Jag skulle vilja umgås mer med Nejlika, och det är försvinnande få karaktärer i barnböcker jag känner så för. Just det, barn gillar den också!

Visa alla 1 recensioner